Arifiye Kalaycı: 2 Dereköyspor: 1

featured

Karşılıklı ataklarla  ataklarla başlayan karşılaşmanın 8.Dakikasında Hendek Dereköyspor Penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Burak’ın vuruşu filelerle buluşmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda gol atamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ev sahibi Arifiye Kalaycıspor 57.Dakikada gelişen atakta Hakan’ın atttığı gol ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Arifiye Kalaycıspor 63.Dakikada Emre Kürküt ile farkı ikiye çıkardı ve skoru 2-0 yaptı.

 

Hendek Dereköyspor 82.Dakikada gelişen atakta Berat ile kazandığı gol ile farkı bire indirdi ve skoru 2-1 yaptı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi Arifiye Kalaycıspor maçtan 2-1 galip ayrılıp haftayı 3 puanla kapayan taraf oldu.

Stad: Arifiye  Kaşaycı

Hakemler: Metin Ataş, Arzu Görgün, Onur Akdağ, Efe Ünüvar

Arifiye Kalaycıspor: İlhancan, Sercan, M. Ensan, Emre Sofuoğlu, Emre Kürküt, Errad, Özgür, Özkan, Hakan, Emirhan, Tuğrul(A.Mirza)

Teknik Sorumlu: Mustafa Çabuk

Hendek Dereköyspor: Samet Gökberk, Serdar, Ersin, Enes, Ömer Narman, Berat, Muhammed, Burak(Oğuzhan), Yasin, Ömer Özkan(Engin), Batuhan (İlkay)

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Goller: Dk. 57 Hakan, Dk. 63 Emre Kürküt (Arifiye Kalaycı), Dk. 82 Berat(Hendek Dereköyspor)

Kırmızı Kart: Dk. 90+4 A. Mirza (Arifiye Kalaycıspor), Dk. 89 Berat (Hendek Dereköyspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!