Hendekspor’da imzalar atıldı kamp başladı

featured

Bu sezon ilimizi TFF 3. Lig’de temsil edecek olan Hendekspor, yeni sezon öncesinde ikinci etap çalışmaları için Kızılcahamam’da kampa girdi. Mavi Siyahlılar kamp yolculuğu öncesinde yeni transferleri için bir imza töreni düzenledi.  İmza törenine Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut, Yöneticiler, Teknik heyet ve futbolcular katıldı. İmza töreni sonrası Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor Kulüp Başkanı Adil Karabulut ve Yöneticiler takımı Kızılcahamam’da yapılacak kampa uğurladılar.

İÇ TRANSFERDE 8

Hendek Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan imza töreninde Hendekspor iç transferde yola devam kararı aldığı 8 isma imza attırdı. Temsilcimiz stoper Hakkı Helvacı, kaleci Bülent Sağlam, kanat oyuncusu Emrah Turan, Forvet Berkay Ekici, sağ bek Muhammet Burak Balcı, orta saha Enes Tok, kanat oyuncusu Selahattin Sefa Yazar ve Forvet Mustafa Salış ile anlaştı.

DIŞ TRANSFERDE 12

Dış transferde ise Gümüşhanespor’dan orta saha oyuncusu Muharrem Efe, İstanbulspor’dan  Sol Bek Yavuzhan Keleşoğlu, Altınordu FK’dan Sağ bek Emirhan Can, Sultanbeyli Belediyespor’dan Sol bek İskender Can, Alemdağspor’dan Orta saha Oğuzhan Çimen, Halide Edip Adıvarspor’dan Orta Saha Mustafa Kara, Şile Yıldızspor’dan kanat oyuncusu Mehmet Avcı, Keçiörengücüspor’dan Stoper Yavuz Alemdar, Edirnespor’dan Stoper Uğur Adem Gezer, İnegölspor’dan Kaleci Mertcan Babat, Boluspor’dan Stoper Mert Meriç Köstereli, Fenerbahçe U19’dan Ehat Koşutan ve Sakaryaspor U19’dan Berkant Yılmaz ile anlaştı.

3 HAZIRLIK MAÇI

Antrenör Talip Toprak yönetiminde kamp çalışmalarına başlayan Henekspor, Kızılcahamam kampı süresince yapacağı hazırlık maçlarından 3’ü kesinleşti. Temsilcimiz buna göre  11 Ağustos Çarşamba günü Adıyamanspor ile, 13 Ağustos Cuma günü İskenderun FK ve 15 Ağustos Pazar günü Iğdır Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!