Erenlerspor’a sıkı takip

featured

ErenlerSpor’da görev değişimiyle ilgili açıklamada bulunan Fevzi KILIÇ; Belediye olarak, her spor kulübüne eşit mesafede duruyor, her bir gencimizin sağlıklı yetişebilmesi adına spor kulüplerimize desteğimizi sürdürüyoruz.” Dedi.

Erenler ilçesinde gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması amacıyla spor’a destek vermeye devam eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi KILIÇ, ErenlerSpor’un yeni dönem başkanlığını Hikmet SEVİM önderliğinde üstlenen Kadir KURTULUŞ’a başarılar dileyerek şunları kaydetti; “Erenler İlçesi’nin önemli değerlerinden biri olan ErenlerSpor Kulübü Süper Amatör Lig’ten Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek bir ivme kazandı. Bu başarıyı Orhan ŞEŞEN’in başkanlığında kazanan ErenlerSpor, geçtiğimiz sezon canla başla çalışarak, playofflarda boy gösterdi. Tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısını gösteren Orhan ŞEŞEN ve yönetimine bu sebeple teşekkür ediyorum. Sezon sonunda alınan karar neticesinde yeni yönetime Kadir KURTULUŞ ile devam etme kararı alındı. Biz Belediye olarak, her spor kulübüne eşit mesafede duruyoruz, her bir gencimizin sağlıklı yetişebilmesi adına spor kulüplerimize her türlü desteği verdik ve vermeye devam ediyoruz. İlçemizin temsiliyeti açısından önem arzeden bir başarı olarak gördüğümüz 3. Lig yolunda, Erenler Spor Kulübüne başarılar diliyorum. Ayrıca 13 Ağustos’ta başlayacak ‘2021 Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda boy gösterecek Sakarya Çaybaşı Spor Kulübümüze de başarılar diliyorum.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!