Hendekspor Yönetiminden İstifa Açıklaması

Hendekspor Yönetiminden İstifa Açıklaması

Bilindiği üzere Hendekspor 2 yıl önce kapanma noktasına gelmiş iken, dönemin Belediye Başkanı Sn. İrfan Püsküllü’nün ricası üzerine Yönetim Kurulumuz göreve layık görülmüş ve kendisinin maddi ve manevi destekleri ile 2 yıllık süreç başarı ile tamamlanmıştır.

2019-2020 sezonu için de, yeni seçilen Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu ile gerekli istişareler yapılmış ve kendisi de mevcut yönetim kurulunun göreve devam etmesi konusunda bir sıkıntı görmediğini, geçirilen 2 yıllık süreci başarılı bulduğunu ve çıtayı daha yukarı çıkarma hedefi ile yeni sezon planlamalarına başlamamızı bildirmiştir. Yönetim Kurulumuz tevdi edilen bu görev doğrultusunda, öncelikle bütçe ve transfer planlaması yapmış ve bu konuda olumlu bir noktaya gelmiştir. Ancak Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu ile uzun bir süredir tüm çabalarımıza rağmen diyalog sağlayamamış bulunmaktayız. Belediye Başkanı yardımcıları ve danışmanları ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde yeni sezon ile ilgili Yönetim Kurulu’na yeni talipler olduğunu ve bilgileri dahilinde olmayan bazı gelişmeler olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bu bağlamda Yönetim Kurulumuzda bizimle devam edilmeyeceği yönünde kanaat oluşmuştur. Bundan sonraki süreçte beklememizin Hendeksporumuza ve Hendeğimize zarar vereceğini düşündüğümüzden istifa ederek Belediye Başkanımızın ve yeni oluşumların önünü açma kararı almış bulunmaktayız. Hendeksporumuzun getirdiğimiz noktadan daha büyük hedeflere ulaşması temennisi ile görev alacak yeni Yönetim Kurulu’na başarılar diliyoruz. 2 yıllık bu serüvende emeği geçen herkese, bizi destekleri ile bu noktaya getiren iş adamlarına, Hendek Esnaflarına, Basın Mensuplarına, Büyük Hendekspor taraftarına ve Hendek Halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

SAYGILARIMIZLA….

HENDEKSPOR YÖNETİM KURULU

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!