Hendekspor yeni  lider 1-5

featured

Hendek yeni  lider 1-5

Saha Ekrem Karaberber

Hakemler Samet Tükenmez *** Mustafa Cembüyük *** Murat Vural Barışesa ***

Serdivanspor: Semih * Erkan ** Yunus *( Umar *) Caner ** Enes ** Tamer * Enes ** Senad *( Özgür *) Ali Burak ** Emre ** Hüseyin **

Antrenör Yusuf Berk Yıldız

Hendekspor :Yakup ** Özkan *** Derviş *** Volkan ***( Ferhat**) Fatih *** Onur ** Serdar ** İsmail *** ( Ömer **) Muhammed *** Hakan Soylu **** ( Ferdi **) Tolga ***

Antrenör Umit Metin Yıldız

Goller Dk 10-48 Hakan Soylu Dk 65 İsmail Hakkı Dk 68 Tolga Dk 90 Serdar ( hendekspor) Dk 90+ 3 Ali Burak ( Serdivan )

Bal liginde Sakarya derbisinde 3 ligi hedefleyen Hendekspor Ekrem Karaberberde Serdivansporu farkı yenmeyi başardı. 5-1.Bu sonuçla lider Alemdağın berabere kalması sonrası grubun yeni lideri Hendekspor oldu. Üç puan adına iştahlı olan Hendekspor 10 dakikada golcüsü Hakanla 1-0 öne geçti. Golden sonra Serdivan b askısı vardıa ma ikiyi kaçıran Hakanla yine Hendekspor oldu. İlk yarı bu skorla bitti.

İKİNCİ YARI HAKAN FARKI

Ekrem karaberberde ikinci yarı başlar başlamaz ilk yarıda olduğu gibi Hakan Soylu 48 de topla buluştuğu an golü attı. 2-0. Fark iki olunca Serdivan oyundan koptu Hendek golleri peş peşe geldi. 65 de İsmail,68 de Tolga ve 90 da Serdar attı Hendek farkı 5-0 taşıdı. Uzatmada santrası olmayan Serdivan golünü Ali Burak attı ve karşılaşma 5-1 Hendeksporun galibiyetiyle sonuçlandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!