Hendekspor morel  yemeği

featured

Hendekspor morel  yemeği

Hendeksporlu futbolcular ve yöneticiler akşam yemeğinde Uludere kenarında bulunan balık restorantında basın mensupları ile beraber yemek yediler.

 

Hendekspor kulüp başkanı Saadettin Merak, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular hep birlikte Uludere kenarında bulunan Çınaraltı Balık Restorantı’nda akşam yemeğinde basın mensupları ile buluştular. Birlikte yemek yiyip sohbet eden ekip 3. Lig sözü verdi. Yemekte bulunan Hendekspor Basın Sözcüsü Fatih Enes İlkay, her branşta başarılı oldukları gibi futbolda da başarılı olacaklarını belirterek; “Hocalarımıza çok güveniyoruz, OSB de Hendekspor’a desteklerini esirgemiyor, Hayat Galvaniz forma sponsorumuz. Bizler de ziyaretlerimize devam ediyoruz, spordan gelen kişiler olarak sporcularımızın halinden anlıyor ve onlara da en büyük desteği bizler veriyoruz. Bu sene hedefimiz şampiyonluk. Zaten 3. Lig’e hazırlanıyoruz. 42 oyuncu denedik, hocamızın kararları gereğince gözlemlediklerimiz, aldıklarımız oldu. İlçemizin evladı Hakan Soylu’yu takım kaptanı olarak belirledik ve tecrübesiyle takıma büyük katkısı olacağını düşündük. Diğer yandan da alt yapıya önem veriyoruz. Hendek halkına ve siz değerli basın mensuplarına Hendekspor başkanı, yönetim ve futbolcular adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!