Hendekspor – Bergama Belediyespor : 0-1

featured

TFF 3. Lig temsilcimiz Hendekspor evinde konuk ettiği Bergama Belediyespor’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.
Maça hızlı başlayan Hendekspor 2. Dakikada bulduğu pozisyonda Ahmet Hakan’ın kafa topu kalecide kaldı. Karşılaşmaya ortak olan Bergama Belediyespor ataklarını sıklaştırdı ve 33. Dakikada Batuhan’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında Hendekspor üst üste pozisyon buldu ve Kaleci ile defans topu uzaklaştırdı. Hendekspor’un ilk yarıda oynadığı futbol beğenilmezken bireysel hatalar göze çarptı.
İLK YARI 0-1
Maçın ikinci yarısında Bergama Belediyespor’un bulduğu pozisyonlar da Mertcan uzaklaştırdı ve gole izin vermedi. Hendekspor ikinci yarının uzatma dakikalarında art arda gol pozisyonunda girerken Bergame Belediyespor kalecisi Kalesinde devleşerek topu kale çizgisinden uzaklaştırdı.
ÖZEL ÇOCUKLAR TRİBÜNDE YERİNİ ALDI
Hendek Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri protokolde ki yerlerini alarak maça renk kattılar.
Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Jandarma Bölük Komutanı Yüzb. Sercan Candan, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ve Kulüp Başkanları maçı protokolde birlikte izlediler.

Hendekspor: 0
Bergama Belediyespor: 1
Hakemler: Bilal Köseoğlu, Kerem Yükünç, Metin Ekren
Stad: Hendek Atatürk
Hendekspor: Mertcan, Yavuzhan(Barış), İsmail, Burak Ziyattin, İlkay, Emre(Enes Tok), Berkay, İbrahim Ethem, Mert Meriç(Mustafa Salış), İskender, Ahmet Hakan(Yavuz)
Teknik Direktör:
Bergama Belediyespor: Deniz, Deniz Keskin, Mehmet, Veysel Karani(Kerim), İlyas, Murat, Yusuf Can(Mert), Murat Kayalı(Yunus), Hamit Kurt, Burak(Tevfik), Polat(Batuhan)
Teknik Direktör: Halim Karaköse
Gol: Dk. 33 Batuhan(Bergama Belediyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!