OLAYLI MAÇ BEYLERBEYİ’NİN

featured

OLAYLI MAÇ BEYLERBEYİ’NİN

Bölgesel Amatör Lig 6 Bölge 3 Grup’ta zirvenin kritik maçında temsilcimiz Kalaycıspor kendisi ile aynı puanda üçüncü sırada bulunan Beylerbeyi’ni konuk etti. 22 puanlı iki takımın mücadelesinde kazanan İstanbul ekibi oldu.

İki takımında karşılıklı olarak gol aradığı mücadelenin ilk devresi golsüz sona erdi. İkinci yarı iki takımda yakaladığı fırsatlar kullanmakta güçlük çekerken 77’inci dakikada konuk ekip Okan ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin kalan bölümlerinde temsilcimizin beraberlik çabaları sonuç vermeyince Kalaycıspor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak zirve yarışında önemli bir kayıp yaşadı.

Müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçtu olaylar polis müdahalesi ile güçlükle önlendi.

Kalaycıspor-Beylerbeyi: 0-0

Stat: Kalaycı

Hakemler:Berk Sipahi, Halime, Uzunfündeş, Mehmet Ayberk İbiş

Kalaycıspor:  Mustafa, Hakan, Sercan, İlker, Fatih, Özkan (Tolgahan), Erad, Emirhan (Aykut), Ömer, Emrah, Mirza (Alperen)

Antrenör: Behçet Durak

Beylerbeyi: Furkan, Orkun, Erhan, Erol, Koray(Can), Ali, Emre, Osman (Yusuf), Mustafa, Okan, Cengizhan (Muhamed)

Antrenör:Kenan Gönen

Goller: Dk 77 Okan (Beylerbeyi)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!