Hendek Gökhanla güldü: 2-1

featured

Hendek Gökhanla güldü: 2-1

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup 4’üncü hafta mücadelesinde temsilcimiz Hendekspor, köklü İstanbul takımı Vefaspor’u 2-1 mağlup etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup 4’üncü hafta mücadelesinde temsilcimiz Hendekspor, Vefaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Hendekspor 2-1 kazanarak üst sıralara tırmanmaya başladı. Maçta gol perdesini dakika 2’de Vefaspor’dan Hüseyin açtı 1-0. Bu dakikadan sonra iki ekip de bulduğu pozisyonlardan faydalanamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya baskılı başlayan Hendekspor oldu. Temsilcimizin baskılarına dayanamayan Vefaspor dakika 64’te Gökhan ile kalesinde golü gördü ve durum 1-1 oldu. Dakikalar 75’i gösterirken sahneye tekrar Gökhan çıktı ve Hendekspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Bu sonuçla birlikte Hendekspor puanını 6’ya çıkardı.

BAYRAK AÇTILAR

Hendekspor seremoniye çıkarken büyük bir pankart ile sahaya geldi. Pankartta ‘Allah kahraman ordumuzu muzaffer kılsın’ yazıyordu. Seremoninin ardından maç başlamadan önce iki takımın oyuncuları birlikte büyük bir Türk Bayrağı açarak Barış Pınarı Harekatı’na desteklerini gösterdiler.

KALAYCI VE PAMUKOVA MAĞLUP

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’uncu Grup’ta mücadele eden iki diğer temsilcimizden Kalaycıspor, Yeşilköy’e 3-1 kaybederken Pamukova 1968 Belediye Kütahyapor’a 4-0 mağlup olarak haftayı puansız tamamladı. Hakan Zafer PARER

 

HENDEKSPOR – VEFASPOR: 2-1

STAT: Hendek Atatürk Stadı

HAKEMLER: Emre Küçük** Volkan Esen** Melis Ceyda Güzel**

HENDEKSPOR: Osman** Cihat** Onur** Hakkı* İlker* Errad** Emrah** Mehmet** Gökhan D.* Gökhan Ü.* Berkay**

ANTRENÖR: Sami Bağdatlı

VEFASPOR: Mehmet** Bülent** Ömer** Ramazan** M. Ali** Nusret** Hüseyin** Samet** İshak** Serkan** Murat**

ANTRENÖR: Hüseyin Aydoğan

GOLLER: Dk. 2 Hüseyin (Vefaspor) Dk. 64-75 Gökhan Demir (Hendekspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!