HEDEF ÜÇ PUAN

featured

ÇIKIŞ MAÇI OLSUN !

Spor Toto 3. Ligin 12’nci haftasında evinde Diyarbekirspor’u ağırlayacak olan ekibimiz hazırlıklarını dün noktalarken, hedef mutlak galibiyet.

HEDEF ÜÇ PUAN

Temsilcimiz Sakaryaspor geçtiğimiz Cumartesi günü Ordu deplasmanında 2 puan bırakırken, 12’nci haftada Adapazarı’nda ATATÜRK STAD saat  10 30  oynanacak olan Diyarbekirspor maçı hazırlıkarı dün de devam etti. Ekibimiz bugün maç için kapılarını kapatacak. Yeşil-siyahlı temsilcimiz   çarşamba  bugün  saat 13 30  Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Diyarbekirspor müsabakasında mutlak 3 puan hedefliyor. Zirve mücadelesinden kopmamak için bu maçtan zaferle ayrılması gereken ekibimizin ortaya koyacağı mücadele merak ediliyor.

HAKEM İSTANBUL’DAN

Bugün Sakarya Atatürk Stadında 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi C Klasman hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını ise Önder çalış ile M. Emin Tuğral yapacaklar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!