TFF GRASSROOTS C KURSU START ALDI

featured

TFF GRASSROOTS C KURSU START ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu ve Tüfad işbirliği ile bu yıl İlimizde ikincisi düzenlenen Tff Grassroots C Futbol antrenör kursu Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde saat 09.00’da start aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Dairesi kurs antrenörlerinden Ersan Oğan ile Türkiye Futbol Federasyonu Sakarya Bölge Müdürlüğü antrenörü Serhat Sütlü’nün yönettiği C Antrenör kursu 24 Kasım Perşembe günü yapılacak sınavla sona erecek. C Antrenör kursu her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere statik ve pratik dersler üzerinde devam edecek.

SAKARYA’DA İKİNCİ KEZ YAPILIYOR

Kursa Sakarya’da futbol oynamış eski futbolcular ile halen Süper Amatör Lig ve 1. Amatör kümede oynayan bazı antrenör yardımcıları ile futbolcular da katılıyorlar.Sakarya Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan ile yönetim kurulu üyesi Fevzi Çapkınlar kursun başarılı geçmesi için büyük bir çaba sarfediyorlar.  Kursun Sakarya’da ikinci kez başlamasından dolayı memnuniyetini dile getiren Sakarya Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan da bir açıklama yaparak “ Tüfad olarak Sakarya’da futbol antrenörlerinin  daha başarılı ve seviyeli bir hale getirilmesi için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Bu kurstan sonra da bir üst antrenör kursunun Sakarya’da açılması için çalışmalarımız sürüyor. Kursu veren antrenörlerimiz Ersan Oğan ile Serhat Sütlü’ye katkılarından dolayı teşekkür eder, kursa katılan antrenör adaylarına da başarılar diliyorum. “ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!