Harmanlık’tan 8 gollü galibiyet

featured

Harmanlık’tan 8 gollü galibiyet

U18 Futbol Ligi start aldı. Harmanlıkspor gençleri Pamukova1968 gençlerine geçit vermedi. Pamukova1968 kalecisi Nuh kırmızı kart gördü ve maç 8-0 bitti.

İlk yarı iki penaltı 5 gol

Maçta gol perdesini Kerem açtı. Genç futbolcu fırsatçılığı ve başarılı futbolu ile arkadaşlarından aldığı pasları iyi değerlendirdi ve rakip kaleye tam 3 gol attı. İlk devrede Harmanlıkspor 3 dakikada 2 penaltı kazandı. Ceza alanı içinde Harmanlıkspor futbolcularına yapılan faullerden oluşan ilk penaltıyı Arda, ikincisini M. Talha Güllüoğlu ağlara yolladı.

Kaleciye kırmızı kart

İkinci yarıda Harmanlıkspor U18 futbolcularının resitali devam etti. Hazırlık bölgesinde bol paslı oynayan ve alan genişleten Harmanlıkspor rakibine top göstermedi. Pamukova1968 kalecisi Nuh rakip futbolcu Yağız’ı ceza alanı dışında düşürünce kırmızı kart gördü. Kaleye Abdülkerim geçti. Harmanlıkspor bu yarıda Yağız ve Kaan ile 3 gol daha bulunca maç 8-0 sona erdi.   HABER: Suat Beyenal

Saha: Erenler-2

Hakemler: Halil İbrahim Arabacı, Engin Bıçak, Büşra Fatma Öztürk

HarmanlıksporU18: Furkan (Akın), Talha Ergun (Baha), Emircan, Eren, Yiğitalp, Kaan (Alihan), Kerem, Alper, Yağız, Arda (M. Ensar), M. Talha Güllüoğlu (Mehmet Efe)

Antrenör: Tevfik Tetik

Pamukova1968 U18: Nuh (Kırmızı kart), Oğulcan (Ahmetcan), Enes, İrfan (Aptülkerim), Hüseyin, Ahmet Batuhan, Süleyman Efe, Emirhan, Osmancan, Serdar, Melih (Muhammet)

Antrenör: Barış Orman

Kırmızı kart: Nuh (Pamukova1968)

Goller: Kerem (3), Arda (Pen.), M. Talha (Pen.), Yağız (2), Kaan (HarmanlıksporU18)

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!