Harmanlık tan Manisaya yolculuk var

featured

Harmanlık tan Manisaya yolculuk   var

harmanlıkspor  SakaryadaU 18 lerde Erenlerspordan sonra bu yaş grupunda Sakaryanın ikinci temsil ayağı oldu. Finali Penaltılarla kaybeden Yeşil Beyazlı ekipin içinde yer alan bazı değerler  sakaryaspordahil bir çok kulup tarafından paylaşıldı.

GÜRKAN SIRMA MANİSADA

Harmanlıksporun Finalle kalan U 18 kadrosunun içinde göze carpan oyuncuların başında gelen 2005 doğumlu Gürkan Sırma Manisa FK ratarına takıldı. Siyah beyazlı kuluple profosyenel  söz  leşme imzalayan Gürkan Manisa ekipnin geleçeğe göz kırpan oyuncu grupu içinde alt yapıda yeni takımınla maçlara çıkmaya başladı. Bu arada Harmanlıkspor Emin Mertide Sakaryaspor U 19 takımına verdi. Mert yeni takımının Göztepe ile oynadığı maçta forma giydi. Finalde oynadığı futbolla Kocaeli,Konya ve Bandırmanın radarına takılan 2006 doğumlu Hakkı için ise henüz Harmanlık takımına bu takımların birinden resmi teklif gelmedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!