Harmanlıkspor Sinanla vurdu 2-1

featured

Harmanlık  Sinanla vurdu 2-1

Sakaryanın U 18 lerdeki  temsilcilerinden Harmanlıkspor Kocaeli grubundan çıkıp Türkiye’de adını 20 takım arasına yazdırdı. Yeşil Beyazlılar grup aşamasında Bursa İnegölle 1-1 berabere kaldıktan sonra  İst Bahcelievleri 3-1 yenerek Grup çıkma umudunu rakibi İnegölün yapacağı maça taşıdı. Bursa İnegölün İstanbul Bahcelievleri 2-0 yenmesi sonrası Grup çıkma şansını Penaltılara taşıyan harmanlıkspor, penaltılarda rakibi Bursa İnegölü 7-6 yenerek adını grup finaline yazdırdı.

HARMANLIK GRUP ÇIKTI

Kocaelideki Grup finalinde  Harmanlıkspor Bursa Kestelli  Sınanın attığı gollerle yenmeyi başardı. Kocaelide Harmanlıksporu grup finalinden çıkmasına katkı veren günde, yeşil Beyazlılar 20 dakikada Sinan’la 1-0 öne geçti. Bursa Kestel bu gole beş dakika sonra karşılık verdi. 1-1.  Kocaelide devre biterken 40 dakikada Sinan bir kez daha sahneye çıktı ve Harmanlıkspor 2-1 öne geçti. İkinci yarıya skor avantajı ile çıkan Harmanlıkspor 2-1 lik yeşil Beyaz galibiyeti koruyarak Kocaeli den evine grup çıkan takım olarak döndü. Harmanlıkspor bu galibiyetle grup çıkarken Türkiye’de U 18 lerde adını 20 takım arasına yazdırdı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!