Harmanlıkspor’da Metin Ergezen bırakıyor

featured

Sakarya’nın ufak bir semtten futbola önemli hizmetler götüren ,bunu yaparken de  bünyesinde uzun soluklu yönetimleri  barındıran Harmanlıksporda 18 Haziranda kongre var. Kulübün uzatmalı  ,yeşil beyaz hizmeti uzun yıllara yayılan Metin Ergezen ile beraber ,futbola hizmet yoluna beraber baş koyduğu arkadaşları  bu kongrede aday olacak mı? İşte bu surların yanıtını Harmanlıkspor da Başkanlık, Genel Sekreterlik yapan Hüseyin Bozdan aldık. NAZIM  AKTÜRK

GENÇLER İŞBAŞINA

Hüseyin Boz  yaklaşan seçim öncesi , uzun soluklu bir devrin  sona ereceğinin ipuçlarını verdi,isim vermedi. Buna karşın gençleşecek olan yönetim kadrosunun başında başkan olarak İsmail Yağların olacağı bilgileri önümüze kondu.

ERGEZEN DEVRİ BİTİYOR

Genel Sekreter Hüseyin Boz, artık nöbeti gençlere teslim zamanı geldi. Metin Ergezen ve ben artık yerimizi gençlere bırakacağız. Bu konuda pantemi öncesi Genel kaptanlık konusunda  Harmanlık sporun formasını giyen gençlere  bu mevkileri emanet ettiklerine vurgu yapan Hüseyin Boz, şimdi bu hizmet çıtası için gençleri daha sorumluluk yüklü alanlara çekeceklerini belirtti .

BİZ BURDAYIZ

Yeşil Beyazlı ekibin deneyimli yöneticisi, bu günün Genel Sekreteri Hüseyin Boz  veda ediyoruz ama ,biz buradayız dedi. Boz bizim Harmanlıkspor sevgimiz, yönetici kalıpları içinde sınırlı değil, biz ayrıl sakta, gelecek olan yönetimlerin yanında olmaya, onlara her konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz mesajını yeni yönetimin önüne koydu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!