Amatör ligler için şubat sonu!

featured

Amatör ligler için şubat sonu!

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, bugün yapılan toplantı sonrası sorun çıkmadığı takdirde amatör liglerin şubat ayı sonu gibi başlaması düşünüldüğünü söyledi.. İşte TFF tarafından yayınlanan detaylar…

Korona virüsü salgını nedeniyle mart ayından itibaren tüm spor ligleri gibi amatör küme maçları da askıya alınmıştı. Aylardır endişeli bir şekilde bekleyen amatör futbolcular ile ilgili güzel haber nihayet geldi.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba, konuyla ilgili basın mensuplarına gönderdiği açıklamada, “Bugün Ankara’da yaptığımız TFF başkan vekili, TASKK başkanı Ali Düşmez başkanlığında yapılan, TASKK yönetim kurulu toplantı sonunda liglerimizin bir sorun çıkmaz ise Şubat ayı sonu gibi başlaması düşünülmektedir” ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili liglerin uygulama esasları TFF resmi internet sitesinde de yayınlandı.

Açıklamada, amatör futbolcuların filiz lisans ile vize işlemlerinin 15 Şubat’ta başlayacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edeceği aktarıldı.

Amatör futbolcuların transfer işlemlerinin ise 15 Şubat’ta başlayacağı, bitiş tarihinin ise daha sonra ilan edileceği kaydedildi.

Öte yandan TFF’nin internet sitesinde yer alan “2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Ligleri’nde Uygulanacak Esaslar” kitapçığının basıldıktan sonra tüm amatör kulüplere dağıtılacağı ifade edildi.

 

2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları yayınlandı.

2020-2021 sezonunda amatör futbol müsabaka, tescil ve disiplin uygulamaları, amatör lisans işlem bedelleri, amatör liglerde yaş ve kategorilerin yer aldığı uygulama esasları, 15 Ocak 2021 tarihli TFF Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilmiş olup TFF internet sitesinde yayınlanmıştır.

Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Amatör futbolcuların transfer işlemleri ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup bitiş tarihi müsabakaların başlamasından sonra ayrıca ilan edilecektir.

“2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar” kitapçığı basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacaktır.

2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları kitabı için tıklayınız.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!