Harmanlıksporda kedi minnoş malzeme deposunda doğum yapınca antrenmanlar ertelendi, anne kedi özel bakıma alındı, yavrular için seferberlik ilan edildi

featured

Harmanlıksporda kedi minnoş malzeme deposunda doğum yapınca antrenmanlar ertelendi, anne kedi özel bakıma alındı, yavrular için seferberlik ilan edildi

 

Kedi’nin doğumu antrenman erteletti

 

Depoda doğum yaptı

Sakarya Harmanlıkspor kulübü tesislerinde adı minnoş olan kedi malzeme deposunda doğum yapınca antrenörler antrenmanları erteledi el birliği ile anne ve yavrularını koruma altına alarak sağlıkları için seferberlik ilan ettiler.

Kapı kapandı, antrenman ertelendi

Kedi Minnoş’un antrenman malzemelerinin saklandığı depoda doğum yaptığını gören Harmanlıkspor gençlik gelişim ve alt yapı sorumlusu Gürcan Alkan durumu teknik sorumlu Tevfik Tetik’ e bildirdi. İki antrenör ilk iş olarak depoya girişleri durdurdu ve yapılacak antrenmanları iki gün ertelediler. Dört yavru doğuran anne Minnoş’a veteriner gözetiminde gıda takviyesi yapıldı ve rahat bir ortamda hareket etmesi sağlandı. Minnoş ve yavrularının sağlıklı bir şekilde olduğu gözlemlenince antrenmanlar kaldığı yerden devam etti.

Kulüp başkanı kutladı

Harmanlıkspor kulüp başkanı İsmail Yağlar Minnoş’un doğumundan itibaren yapılan destekler için Tevfik tetik ve Gürcan Alkan hocalrı kutlayarak “ Bu günlerde özellikle kedilere karşı yapılan zulüm haberleri ile üzülmüştük, şimdi çok sevindik değerli antrenörlerimizi ve kulüp çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Geçmişi başarılar ile dolu

1984 yılında bir Semt kulübü olarak kurulan Harmanlıkspor’un geçmişi başarılar ile dolu. Kulübün bu güne kadar kazandığı kupaların sayısı hayli yüksek. Harmanlıksporun Sakarya amatör ligi ile Türkiye amatör futbol şampiyonlarında yaş grupları Türkiye şampiyonlukları ile Türkiye ikincilikleri mevcut.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!