Süper Playofta Bala çıkma mücadelesi Cumartesi akşamı görücüye çıktı

featured

Süper Playofta Bala çıkma mücadelesi Cumartesi akşamı görücüye çıktı

Ferizli üçle başladı

Sakarya’dan Bala direk çıkacak takımı belirlemek adına oynanan Playof maçlarında perde geride kalan Cumartesi günü Erenlerde başladı. Gündüz seansında ve akşam seansında toplam dört karşılaşma ile stardı alan ilk maçlar sonunda ,sahadan tek kazanan takım olarak Ferizlispor iyi başlangıç yapan takım oldu. Üç karşılaşmada beraberliklerin egemen olduğu Playof maçlarına bu hafta sonu yine cumartesi günü oynanacak olan maçlarla playoof fikstürü yoluna devam edecek. Bu arada müsabakaları yöneten ,ilk maçlarda düdük çalan ,yardımcılık yapan hakemlerin az hatayla ,iyi maçlar yönettiklerine dikkat çekerek onlarında hakkını teslim edelim. Umarım Playof ateşi yükselirken de hakemlerin iyi yönetimi maçlara yansır.  ANALİZ NAZIM AKTÜRK

BURASI ERENLER BİR NOLU SAHA ( SERDİVAN -FERİZLİSPOR)

Süper Playofta Erenlerde Cumartesi’nin gündüz seansında Serdivanspor- Ferizlispor mücadelesinde maça heyecan katan goller ilk yarıda oldu. İlk 20 dakikada iki takımın birbirini ölçtüğü mücadelede bu dakikadan sonra Serdivan savunması birbiri ardına iki hata yapınca Ferizli bu hataların içini önce Baki sonra Sınanın golleriyle doldurdu ve birden kendini 2-0 lık kazanma coşkusunun içinde buldu. Serdivan bu şok gollerin üstünden yeni transfer baranın sürüklediği ataklarda Erkanın nefis kafa golüyle maça umut yükledi. Serdivanın baskılı olduğu anlarda Ferizli kalecisi Kaan yaptığı kurtarışlarla takımın aldığı üç puana katkı uzatan isim oldu. İkinci yarıda Serdivan’ın tek kale baskılı oyunu içinden Erkanın direkte patlayan şutu, Ferizli kalecisinin kurtarışları başka gole geçit vermeyince maçın üç puanlık hikayesi içinde ilk yarıda atılan goller Ferizlisporu evine avantajlı bir başlangıçla gitti. Hemen bir futbol notu ekleyelim ve bu maçın üstünü örtelim. Futbol hatayı affetmiyor, Serdivan savunması iki dakika içinde yaptığı savunma hatalarının bedelini üç puan kaybı yaşayarak ödeti. Futbol hata oyunu, hata olmazsa gol olmaz ama ,siz yine de hata yapmamaya özen göstereceksiniz.

BURASI ERENLE 2 NOLU SAHA ( YEŞİLYURT-KAZIMPAŞA BİRLİK)

Erenler iki nolu sahada Yeşilyurt Kazımpaşa Birlik karşısında daha etkili oynayan taraf olarak maça Ensar’ın attığı golle 1-0 önde başladı. Bir ara sakatlıkların yaşandığı, oyunun duraksaması ne deniyle uzayan ilk yarıda Kazımpaşa Birlik sağ taraf bindirmesinde 45+5 de beraberliği Kerimle buldu ve devre 1-1 sonuca kilitlendi. Karşılaşmanın ikinci yarısındaki karşılıklı gidip gelen oyunda kazımpaşa Birlik fovari edasıyla sahada duran yeşilyurt belde karşısında Yağızın golüyle öne geçti. Yeşilyurt Belde öne geçip, geriye düştüğü maçın içinden ,golcüsü Yalçının son anlarda attığı şık kafa golüyle bir puan çıkarmayı başardı ve gollü gecen maçın içinden ,maç sonu iki takımın cebinde birer puan kaldı.

AKŞAM SEANSI BURASI ERENLE 1 NOLU SAHA

Playofta gündüz maçlarının ardından devreye akşam maçları girdi. Erenler bir nolu sahada aynı grupta olan,grup maçlarında birbirlerine karşı birer galibiyeti olan As Akyazıspor ile Arifiye arasındaki mücadele tribünlere en fazla seyreden çeken, en heyecan katan maç olarak akşam seansına damgasını vurdu. As Akyazı iyi başladığı Süper Oyunda Alağaç .spordan transfer samedin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda As Akyazıspor maça koparacak pozisyonda Sınanla kaleci Kuşatın ayaklarına takılınca olanlar oldu. Atamayana atarlar misali Arifiye baskısı Emirhanın şık kafa golüyle santraya 1-1 lik skoru koydu. Sonrasında ne oldu? İki tarafada gidip gelen oyunda taraflar, ortaya çıkan sonuca boyu eğerek soyunma odasının yolunu tuttular.

BURASI ERENLER 2 NOLU SAHA

Süper amatör küme grup aşamasında aynı grubun havasını soluyan iki takımın mücadelesi ilk yarı itibarıyla kör döğüşünü andıran orta saha mücadelesi olarak geçti. Bu yarıda iki taraf adına da notlarımız arasında gol pozisyonu yoktu. İkinci yarı için takımların ilk yarı uyuşukluğunu azda olsa üzerlerinden atmış gibi gözüktü. Pamukova bu yarıda Erdemle ilk sevinen takım oldu. Sakarya Çarkspor yediği golün şokunu  golcüsü Furkanla atlattı. beraberliğe gelen oyunun son bölümlerinde git Geli olan oyunda Pamukova’nın son anlarda yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonunu Muharrem ayaklarıyla önleyince ikinci yarıda atılan karşılıklı goller maçın skorunu belirledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!