Harmanlık ve Akının rakipleri belli Atıcılar Gençlik ile Bursa Demirtaş oldu

featured

Harmanlık  ve Akının rakipleri  belli  Atıcılar Gençlik ile Bursa Demirtaş oldu

U 18 lerde şampiyon olan Harmanlıkspor ile palyoftan ikinci takım olarak .çıkıp Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazanan  Akyazı Akınsporun rakipleri belli oldu. Buna göre  12,15 Mayıs tarihlerinde ilk grup maçlarını oynayacak olan  takımlarımızdan Harmanlıkspor Kocaeli grubunda ,Akyazı Akınsporda Zonguldak grubunda mücadele verecekler.

HARMANLIKSPORUN RAKİPLERİ KİMLER?

U18 yaş grubu şampiyonu olarak Kocaelide  mücadele verecek olan harmanlıksporun grubunda olan takımlar belli ama ilk aşama kimlerle oynayacağı kura çekimi sonrası belli olacak. Yeşil Beyazlı  temsilcimizin grubunda  iki İstanbul ( Paşabahce, Sultanbeyli Bld)  Bursadanda  (Bursa Demirtaş )  ve Yalovadan Yalova Çiftlikköy ) Koceelide altı takım  iki gruba ayrılarak mücadele verecekler. Sonunda birinci olan takımınlar grup finalinde karşılaşacaklar.

AKYAZI AKININ RAKİPLERİ KİMLER

Harmanlıksporun ardından ikinci takım olarak adını, U18 ler Türkiye şampiyonasına yazdıran  Akyazı temsilcisi Akyazı Akınspor 12-15 Mayıs tarihlerinde  Zonguldak grubunda  mücadele  edecek. Temsilcimizin grubunda  Ankaradan  iki ( Başkent Edaş, Gölbaşı Bld) Düzce (Pırpır gençlik), Bolu ( Kıbrıscık) Bartın ( Bartın GB ) bu grupta da  altı takım kura çekimi ile ikiye ayrılacak. İlk aşama maçlarında gruplarını birinci bitiren iki takım, Zonguldak grubundan çıkıp ,ikinci aşama maçlarına kalmak adına final oynayacaklar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!