Harmanlık üçü buldu 2-1

Süper Amatör A Grubu 8. Haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaali Sahilspor ile play-off kovalayan Harmanlıkspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Yüksek tempolu ve çekişmeli geçen karşılaşma Harmanlıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Çekişmeli mücadele

İki ekibin de mutlak galibiyet hedefi ile çıktığı karşılamanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Harmanlıkspor 42. Dakikada Ahmet Demir’in muhteşem frikik golü ile öne geçerken, Kocaali Sahilspor 45+2. Dakikada Mesut ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. İlk yarı bu sonuçla noktalandı. İkinci yarıya ise etkili başlayan taraf ev sahibi ekip oldu.

Direğe takıldı

Mavi beyazlı ekip Orhan Ekşi’nin frikik golü ile Ahmet Demir’in frikik golüne cevap verdi. Harmanlıkspor 68’de Berkay Caymaz’ın golü ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. İlk yarıda bir penaltıyı gole çeviremeyen ve 65’te bir topu direkten dönen Kocaali Sahilspor ise özellikle ikinci yarıda çok sayıda net pozisyondan yararlanamadı. Zevkli ve çekişmeli mücadele 2-1 Harmanlıkspor üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Kocaali Sahilspor: 1 – Harmanlıkspor: 2

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Yiğit Abdullahoğlu*** Hakan Can Yılmaz*** Beytullah Özçolakoğlu***

Kocaali Sahilspor: Serkan* Selim* Ensar* Hüseyin* Mesut* (İsa*) A. Şükrü** Hikmet* (Kayhan*) Orhan** Enes* (Emir*) Yalçın* K. Mert*

Antrenör: Uğur Tarakçı

Harmanlıkspor: Emircan*** Cihan*** Tunahan*** (A. Emir**) Berkay B.*** B. Kağan*** Yusuf*** Yakuphan*** Cengizhan*** (Polat**)  Ahmet**** (Sinan F.**) Sinan Ç.*** Berkay C.****

Antrenör: Tevfik Tetik

Goller: Dk. 60 Orhan (Kocaali Sahilspor), Dk. 42 Ahmet D., Dk. 68 Berkay (Har

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!