Serdivanspor geç uyandı 2-0

Serdivansppor puan olarak kendine en yakın takımlardan biri olan Kışlaçayspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. Denk kuvvetlerin mücadelesinde ilk yarıda ilk gol tehlikesini Kışlaçay yarattı 10 dakikada çihangirin kafası hatalı çıkış yapan serdivan kalecisi Furkanın üzerinden ağlara giderken Serdivan savunmasından İsmail son anda golü önledi. Serdivanspor evinde 43 de Ömerle gole yaklaştı ama direkler buna musade etmedi. İkinci yarıda serdivan üstünlüğü devreye girdi. 60 dakikada frikiten gelen ortaya Furkan kafa vurdu direkteb dönen topu <Emre Akbaş tamamladı ve Serdivan evinde 1-0 öne geçti. Karşılaşmada son sözü 76 da Engin söyledi ve Serdivan maçı 2-0 kazanarak rakibini zirvenin dışına itti.

Serdivanspor geç uyandı 2-0

Stad Ekrem Karaberber

Serdivanspor Furkan * Salih * ismail * Enes * Onur * Emre ** Engin * Ömer * Furat * ( Ömer  Şamlı*) Oğuz * ( Furkan **)

Antrenör Yusuf Yıldız Berk

Kışlaçayspor Yavuzhan * Nurdağan *  Mehmet * Burak * Cihangir * Eyüp * ( Yusuf*) Tunahan * ( Semih) Yunus Emre * Sinan * Yunus Emre Kayın * Ömer **

Atntrenör Ayhan Aldemir

Goller Dk 60 Emre Dk 75 Engin ( Serdivanspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!