Filenin Sultanlarını Canlı İzle

featured

Filenin Sultanlarını Canlı İzle

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2. Lig Kadınlar Final Etabı’nın tüm heyecanı, Türkiye Voleybol Federasyonu resmi YouTube kanalından voleybol severler ile buluşacak.

11-12-13 Mart 2020 tarihlerinde Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda oynanacak toplam 12 karşılaşma TVF’nin resmi YouTube kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

FİNAL PROGRAMI İŞTE RAKİPLER

Sakarya Voleybol Spor Kulübünün oynayacağı maç saati ve rakipleri de belli oldu. Buna göre Filenin Sultanları ilk maçını 11 Mart Çarşamba Günü 18:30’da Ege Bölgesinin en büyük ekibi İzmir Gelişim Koleji ile Final perdesi aralanacak. 12 Mart Perşembe günü ise Başkent temsilcisi Kalecik Belediye Spor Mektebi ile 18:30’da karşı karşıya gelecek. Son maçını ise ligin favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’yi deviren Ankara Numune Gençlik  ile saat 17:30’da oynanılacak finalin finali maçıyla beraber Bayanlar 2. Lig final karşılaşmaları sonra erecek.

Şampiyonluk kupaları ve ödül törenleri de karşılaşmalar sonunda sahiplerini bulacak.

1.LİG TERFİ İÇİN SON TANGO

Yarı Final maçları sonunda finale yükselen 8 takım  4’erli 2 grupta mücadele edecek. Isparta’da yapılacak olan finaller tek devreli lig usulü turnuva maçları sonunda her iki grubun 1 ve 2.’leri toplam 4 takım 1. Kadınlar Voleybol Ligine terfi edecek.

FİNAL GRUPLARI

80 takımla başlayan uzun soluklu zorlu maratonun ardından Denizli’de yapılan yarı finallerinde ardından Türkiye’nin 2. Ligdeki en iyi 8 takımı final gruplarına kalmayı başardı. Metro kentler arasına Anadoludan sadece iki takım girebildi. 2 İstanbul, 2 Ankara ve 2 İzmir takımların arasına Anadoludan sadece Kayseri ve Sakarya girmeyi başardı.

1.GRUP

İSTANBUL VAKIFBANK

İSTANBUL FENERBAHÇE

KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİKSPOR

İZMİRSPOR

2.GRUP

SAKARYA VOLEYBOL

ANKARA NUMUNE GENÇLİK

ANKARA KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ

İZMİR GELİŞİM KOLEJİ

FİNAL TAKVİMİ

YER ISPARTA IŞIKKENT SPOR SALONU

11 MART 2020 ÇARŞAMBA

12:00    VAKIFBANK –  FENERBAHÇE

14:00    OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİK –     İZMİRSPOR

16:30    SAKARYA VOLEYBOL –    GELİŞİM KOLEJİ

18:30     NUMUNE GENÇLİK – KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ

12 MART 2020 PERŞEMBE

12:00    FENERBAHÇE  – OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİK

14:00    İZMİRSPOR – VAKIFBANK

16:30    GELİŞİM KOLEJİ                 – NUMUNE GENÇLİK

18:30    KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ – SAKARYA VOLEYBOL

13 MART 2020 CUMA

11:00    İZMİRSPOR –       FENERBAHÇE

13:00    VAKIFBANK – OSB TEKNİK KOLEJİ GENÇLİK

KUPA VE MADALYA TÖRENİ

15:30    KALECİK BLD.SPOR MEKTEBİ – GELİŞİM KOLEJİ

17:30    SAKARYA VOLEYBOL – NUMUNE GENÇLİK                                                                                                 KUPA VE MADALYA TÖRENİ

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!