Sultanlar rakip tanımadı!

featured

Sakarya Voleybol Kulübü, Eskişehir’de yapılan Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig’i Play-Off Yarı Final grubunda rakip tanımadı.

Sakarya Voleybor Kulübü, Eskişehir’de yapılan Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig’i Play-Off Yarı Final grubunda rakip tanımadı. Grupta ilk maçında Beykoz Belediyespor’u 3-0, ikinci maçında ise Ayancık Belediyesi’ni 3-1 ile geçen filenin sultanları, son maçında da Akhisar Belediyespor’u 25-18, 23-25 ve 25-22 ve 26-24’lük setlerle 3-1 yenerek grupta 3’te 3 yaparak Eskişehir’de 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacak finallerde ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

Sakarya Voleybol’da kulüp başkanı Ömer Bektaş finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bektaş. “Üç maçımızdan da galip ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz, ligde gösterdiğimiz etkili performansı play-off hattına da taşıma düşüncesindeydik, bunu da başardığımız için mutluyuz. Hedefimiz yeniden şampiyon olmak ve bunun için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz, tüm teknik ekip ve sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum, Sakarya’yı bir kez daha gururlandırdık’’ ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!