FERHAT SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

featured

Sakaryaspor’da Ferhat Yazgan’la yollar ayrıldı. Yönetim Ferhat Yazgan’dan yeni sezon ve geçen sezondan alacağı için indirim talep etti. Ancak Yazgan’la maddi konularda anlaşma sağlanamadı. Sözleşmesini tek taraflı fesheden Ferhat Yazgan, takımdan resmen a

Sakaryaspor’da Ferhat Yazgan’la yollar ayrıldı. Yönetim Ferhat Yazgan’dan yeni sezon ve geçen sezondan alacağı için indirim talep etti. Ancak Yazgan’la maddi konularda anlaşma sağlanamadı. Sözleşmesini tek taraflı fesheden Ferhat Yazgan, takımdan resmen ayrıldı.

Bu sezon için 950 bin TL sözleşmesi olan Ferhat Yazgan’ın geçen sezondan ise 400 bin TL alacağı bulunuyor. Ferhat’ın sözleşmesini feshetmesiyle birlikte Sakaryaspor, tecrübeli oyuncuya yaklaşık 1 Milyon 350 bin TL borçlandı.

Şimdi ne olacak?

Bu durumdan yine her zaman olduğu gibi Sakaryaspor zararlı çıktı. Ferhat’ın bundan sonra yapacağı yeni sözleşmede alacağı rakam, Sakaryaspor ile olan sözleşmesindeki rakamdan az olması durumunda üzerini yine Sakaryaspor ödemiş olacak. Tıpkı Mahir Sağlık ve Ramazan Sal’da olduğu gibi Sakaryaspor’u şimdi Ferhat Yazgan konusunda da böyle bir sorun bekliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!