ERENLERPOR-KAZİMYESPOR:4-1

Kazimiyeye secim yetti 5-1

Erenler Atatürk stadında Süper günde  Erenlerspor kalecisiyle 32 dakika direnen Kazimiyesporu golcüsü Secimin hatrik yaptığı maçta 5-1 yenerek sezona üç puanla ve moralli girdi.Erenlerde ilk yarısı 3-0 biten mücadelede 32 Dakikada Hüseyin kesti Secim günün başarılı ismi Fatihi avladı. 1-0. 40 Dakikada Secimin gollük atağını kesmeye çalışan Birol topu kendi ağlarına gönderdi. 2-0. Uzatmalar oynanırken Gökhan Çekiçin uzaklardan muthiş füzesi ilk yarının skorunu belirledi. 3-0 İkinci yarıda Kazimiye 50 dakikada Penaltıdan Emre ile skoru 3-1 taşıdı. Bu golün hemen ardından 51 de Secim farkı  4-1  taşıdıktan sonra perdeyi yine Secim kapadı ve iddalı Erenlerspor, Belediye Başkanı Fevzi Kılıcında izlediği mücadeleden  sahadan 5-1 galip ayrıldı.

TABAN BİRLİKLERİ ÇİÇEK VERDİ

Erenlerspor ,Kazimiyespor süper mücadelesi öncesi yeni sezonunun a başlangıcı için taban birlikleri  sahadaydı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, TÜFAD Başkanı Tamer İlacan, TFFHGD Başkanı Ahmet Öztürk ile Futbol İl Temsilcisi tezcan demir müsabaka öncesi takımlara ve de hakemlere yeni sezon için başarı dileklerini sunarken takım kaptanlarına ve hakemlere çiçek verdiler. taban Birlikleri temsilçileri Hakemlere , takımlara yeni sezon için centilmence gecen bir sezon dileğini ilettiler. Konuşmaların ardından iki takım kapatanlara, Hakemler ve Taban birlikleri temsilcileri toplu resim çekildiler

ERENLERPOR-KAZİMYESPOR:4-1

SAHA: Erenler

HAKEMLER: Suat  Güz , Mehmet Katık, Barbaros Tüzük

Erenlerspor: Enes***Uğur( Hamdi**)Yusuf*** Ali***Tolgahan**Hüseyin** Tamer***Seçim****Erdi**(Sinan*)Yunus **(Emir**)

Antrenor: İsmail  Küçük

Kazimyespor: Fatih*Davut**Sercan**m.Doğan**Birol** Uğur**Ali**Emre**Onur**Kadir*(Haan*)Ömer(Yusuf*)

Antrenor: yok

Goller: Dk. 23-51-71 Seçim Dk. 40 Birol  Kendi kalesi Dk. 45 Gökhan (Erenlerspor) Dk. 69 Emre (Kazimyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!