BOŞ SOYUNMA ODASI YOK

featured

Çile bülbülüm çile

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, maç saatlerini hatalı düzenledi, Sapanca Gençlikspor yine otobüste üzerini değişti.

BOŞ SOYUNMA ODASI YOK

Süper Amatör Ligde ilk yarının son karşılaşması için Akyazı deplasmanına giden Sapanca Gençlikspor, soyunma odası sürprizi ile karşılaştı. AS Akyazıspor – Sapanca Gençlikspor maçı öncesine 1. Amatör Küme karşılaşması koyan Futbol il temsilciğine ve ASKF sadece 2 soyunma odası bulunan Kuzuluk Sentetik sahada yine bir hataya imza attı. Geçen yılda benzer bir durum yaşan ekibimiz bu yılda, soyunma odalarının boş olmaması sebebiyle otobüste üzerini değiştirdi.

2 FUTBOLCU SAKATLANDI

AS Akyazıspor, üzerini değiştirmek için tesisin kafeteryasını kullanırken, ekibimize ise hiç bir yer tahsis edilmedi. Aksaklıklar sebebiyle sahaya neredeyse hiç ısınmadan çıkan ekibimizde maçın 28’nci dakikasında iki oyuncumuz sakatlandı.

ASKF’YE SORUYORUZ

Saat 12:00’a maç koyup saat 14:00’a 2’nci bir maç koyan Sakarya futbol il temsilciğine ve ASKF’ye sormak istiyoruz. Saat 12:00’d’ başlayan bir maçın bitme saati hiçbir uzatma olmazsa 13:45’tir. Bu süre zarfında saat 14:00’da başlayacak maçta oynayacak takımlar 1- Nerede üzerlerini değiştirecek? 2- Bu oyuncular hangi arada ve nerde ısınacak? 3- Sadece 2 soyunma odası bulunan bir statta bu planlamayı hangi gerekçelerle yaptınız? (sapanca.com.tr)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!