Bölgesel teklifler belirlendi

featured

Bölgesel teklifler belirlendi

Sakarya Hakemliğinde bu sezon içinde gösterdikleri performanslara göre MHK ye teklif edilen Bölgesel hakem isimleri belirlendi. Buna göre 11 yeni teklif edilen hakemler içinde 0n erkek, sadece bir bayan hakem yer alıyor. Bayan Hakem olarak Gül Mazreku ismi MHK ye bildirilirken, Eyüp Ensar Kurt, Serhat Dönmez ,Enes Avcı Bölgesel Orta hakem olarak MHK ye önerildi. Bunun yansıra M.Yiğit Kurt, Nevzat Eren ,Berkay Arkın, Efe Ökten ,B. Sercan Dertli ,Alper İnanır ve H. İbrahim Arabacıda Bölgesel yardımcı hakem olarak teklif edilen hakemler olarak listede de yer aldılar.

MHK BELİRLEYECEK

Sakarya’nın gecen yıl ve Ulusal ve Bölgesel liglerde görev yapan hakemlerin klasmanda gidecekleri yer için yeni MHK bekleniyor. Bu süreçte mevcut MHK kalırsa mevcut, yok yeni MHK gelirlerse de önümüzdeki sezonun hakem terfi planlamasını bu MHK ler yapacak. Sakarya yeni sezonda C yardımcı, C orta klasmanına yeni terfiler b eklerken B klasman hakemi Levent Gümşderenin de TFF 1 hakemliğine yükselmesini bekliyor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!