Beylerbeyispor-Serdivanspor:0-1

featured

Serdivanspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ın ilk haftasında deplasmanda Beylerbeyi ile karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için güçlü bir kadro kurarak sezona başlayan Serdivanspor, zorlu Beylerbeyi maçına hızlı bir oyunla başladı.Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede baskılı bir oyun sergileyen Sarı-Siyahlılar mücadelenin 29’ncu dakikasında geliştirdiği atakta topla buluşan Caner Ersoy’un attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz, bu gol sonrası farkı açmak için rakip kaleye yüklense de Beylerbeyi defansı buna izin vermeyince ilk yarı 1-0’lık Serdivanspor galibiyeti ile sona erdi.

 

Mücadelenin ikinci yarısına da rakip karşısında etkili bir oyunla başlayan Serdivanspor 63’ncü dakikada Senad Sancak’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra defansa çekilerek skoru korumak isteyen Sarı-Siyahlılar, Beylerbeyi ataklarını geri çevirirken, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.Ligin ilk haftasına 3 puanla başlayan Serdivanspor, maç sonunda büyük sevin yaşadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!