Bekir paşa üç puanı hatırladı 2-1

Bekir paşa üç puanı hatırladı 2-1

Ligin ikinci yarısında hep kaybeden ,tehlike hattına kadar gerileyen Bekirpaşa galibiyeti, kritik Söğütlü maçında hatırladı.  Karamanda oynanan karşılaşmada iki 20 puanlı takımın mücadelesinde  Maçın başlarında maçın hakemi Söğütlüsporun penaltısını es gecerken Bekirpaşa 21 dakikada Melihle 1-0 öne geçti. Söğütlü yediği golün şokunu atlatamadan Bekirpaşa 24 dakikada Hatiple ikinci golü buldu. 2-0 Karşılaşmanın ilk yarısı  Bekirpaşanın iki farklı üstünlüğü ile noktalandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 60 dakikada Söğütlü Burakın attığı golle maç içine umut soktu ama bu golün arkası gelmeyince üç puan 2-1 le Bekir paşanın oldu. Bu galibiyetle Bekirpaşa ligte kalırken, Söğütlü ligde kalma umudunu son maça taşıdı.

SÖGUTLÜSPOR-BEKİRPAŞASPOR:1-2

SAHA:Karaman

HAKEMLER:  Yiğit İsmail . Bedirhan Gökdemir .A.Samet Yeşilbaş

Söğutlüspor: Semih*Furkan**(Mert*)Kenan** İ.Samet** Yasin** Ömer**  Emir** Emirhan** Emre**(Burak**)Kerem** Kadir***(İlkay**)

Antrenör:  Fevzi  Çapkınlar

Bekirpaşaspor: Samet**Hakkıcan**Kadircan**Y.Emre** Yasin*** Samet Aydın** Hamza** Furkan** Melih*** Şaban**(A.Samet*)Hatip***

Antrenör: Bayram Berber

Goller:  Dk   21  Melih Dk 24 Hatip (Bekirpaşaspor) dk 60  Burak  Söğütlüspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!