Bal ligi 11 grupta zirveye endeksli üç takım kol kola yol alıyorlar

featured

Bal ligi 11 grupta zirveye endeksli üç takım kol kola yol alıyorlar
Hendekte kader maçı
Playofa kalmak adına Bal ligi 11 grupta ilk üçte yer alan Çorluspor,KÇ Sinop ve Kalaycıspor arasındaki mücadele her hafta farklı bir renge bürünüyor. Gecen hafta sahasında Vefa ile 2-2 berabere kalan Hendekspor büyük ölcüde bir olma şansını yitirirken, Tekirdağsporu evinde 2-0 yenen Sakarya temsilcisi Kalaycısporun yarışın içinde önemli bir yerde olduğu gözüküyor. Lider Çorlusporun evinde Kazımpaşa Birliki 2,0 yenip koltuğunu koruduğu gecen haftanın içinde KÇ Sinop Bileçik  yendi ve Çorluyla olan yakınlığını korudu. Gecen haftanın içinde en önemli sürprizi genç Modafen deplasmanda Bahcelievleri yenerek yaptı. Sakarya derbisinde Hendek dereköysporun evinde Serdivanı 2-1 yendiğini belirterek isterseniz birde hafta içinde yaşanan sonuçlara bir bakalım. Lider Çorlu deplasmanda Bileçiksporu ,Kalaycıspor Ekrem Karaberberde Serdivanı, KÇ Sinopta Vefayı yenerek zirvedeki yerlerini korudular. Hendeksporun genç Modafeni İstanbulda zorda olsa 2-1 yenerek son haftalara umut yüklediğine vurgu yaptıktan sonra isterseniz bu hafta sonuna bir göz atalım. Lider Çorlunun Vefa deplasmanında ,ikinci KÇ Sinopun Hendek deplasmanında olacağı hafta sonunda Kalaycı evinde Kazımpaşa Bir liki ağırlayacak. Bu maçların içinden çıkacak olan sonuçlar 11 grubun zirvesine yeni bir şekil verebilecek.
ÇORLU İSTANBULDA
Bal ligi 11 grupta son iki haftada Sakarya temsilcilerinden Serdivanı Ekrem Karaberberde 5-0,Kazımpaşa Bilrliki sahasında 2-0 yenerek liderlik koltuğunda kalan ,hafta içindede  Bileçiki deplasmanda 3-0 yenen Çorluspor hafta sonunda İstanbulda kümede kalma mücadelesi veren Vefaya konuk olacak. Vefa gecen hafta Hendeksporla deplasmanda 2-2 b erabere kaldı,Çorlu önünde ne yapar? Vefa lige iyi başlayan Vefa değil, kümede kalmak adına Bahçelievler’le çekişen Vefa sahasında liderden alacağı bir puan iyi puan olur. Aynı Vefa ligin ilk yarısında rakibinden deplasmanda 1-1 ile bir puan almıştı. Buna karşın bu gün roller ve hedefler değişti bu nedenle de bu bakış açısıyla Çorlu bu maçta üç puana daha yakın olan takımın adı. Çorlu olası puan kaybı halinde koltuğundan olabilir. Bu nedenle gözünü Playofa diken Çorlu kadro derinliği içindeki Playof hedefi adına Vefayı İstanbulda yener diye düşünüyoruz. Yenemezse ne olur? Koltuk el değiştirir ve kalan haftalara daha fazla heyecan yüklü olarak devam eder.
HENDEKTE ZORLU 90 DAKİKA
Gecen Hafta Vefa ile evinde 2-2 berabere kalan ,daha sonra ,hafta içinde deplasmanda genç Modafeni zorda olsa 2-1 yenen Hendekspor hafta sonunda grupun ikincisi KÇ Sinopu ağırlayacak. KÇ Sinop hafta içinde Vefayı deplasmanda 2-0 yenmişti. Bu hafta sonu ne olur? Hendekspor KÇ Sinopu ilk devre maçında deplasmanda 2-1 yenerek rakibine ilk yenilgiyi tattırmıştı. Bu gün bu maç bize göre üç ihtimalli bir maç olarak gözüküyor. Bu maçın içinden çıkacak sonuç iki takım adına da tamam mı ,devam mı niteliğinde olacak.
KALAYCI FOVARİ
11 Grupta bir ve ikinci deplasmanda oynarken üçüncü Kalaycıspor sahasında Sakarya temsilcisi Kazımpaşa Birliği ağırlayacak. Hafta içinde Ekrem Karaberberde Serdivanı 2-1 le gecen Kalaycıspor evinde oynayacağı maçta Kazımpaşa Birlik karşısında fovari takım gibi duruyor. Ligin ilk yarısında Ekrem Karaberberde rakibini 1-0 nyenen Kalaycıspor bu hafta sonu bu maçıda alır ve diğer maşlardan gelecek olan sonuçlara kilitlenir.
DİĞER MAÇLARIN GENEL ANALİZİ
Zirvenin içindeki maçları dilimizin döndüğünce anlatmaya ,içinden çıkacak olası sonuçlara göz attıktan sonra şimdide diğer maçlara bir göz atalım. İstanbulda düşecek üçüncü takım olmamak adına mücadele veren Bahcelievler ile yine Trakyadan düşecek takım olmamak adına mücadele veren tekirdağsporun mücadelesinde şanslar eşit. Trakyada düşmemek adına Tekirdağla çekişen çerkezköy sahasında Serdivanı ağırlayacak. Bu maçta üç puan için Çerkezköy bir adım önde . Artık ligte herhangi bir hesabı kitabı olmayan hendek dereköy ile Bileçik maçı içinden her sonuç çıkabilir. Hendek dereköy hafta içinde Kazımpaşa Birlike 4-0 yenilerek şaşkınlık yaratan bir sonuç aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!