Bal ligi 11 grupta sezonun hikayesi İstanbul takımının zaferi ile noktalandı.

featured

Bal ligi 11 grupta sezonun hikayesi  İstanbul takımının zaferi ile noktalandı.

KÇ Sinop ipi göğüsledi

Bal liginde sezon hikayesi bitti. Bundan sonra gözler 12 takımın katılacağı 9 takımın TFF 3 lige çıkacağı yarışa çevrilecek. Sakaryadan beş, İstanbuldan beş, Trakya’dan üç  ve Bilecik’ten bir takımın katılımı ile oynanan Bal ligi 11 grupta gecen hafta oynanan  maçlarla her şey bitti. Şampiyon olup Playofa adını yazdıran takım ile bala veda eden takımların kesinleştiği son haftanın hikayesi içinden elde kalan bilgilere  derinlik katmaya İstanbuldan başlamak gerek. Çünkü Grup finalinin kalbi orada attı.

KÇ SİNOPU İLİYAZ TAŞIDI

Sakarya temsilcisi Kalaycısporun kazanması halinde Playofa kalacağı mücadelede maç sonunda  ipi göğüsleyen takım KÇ Sinop oldu. Karşılaşmaya iki puan farkla ve de ikili averaj üstünlüğü ile çıkan KÇ Sinop İlk yarısını 2-1 önde kapadığı maçta İliayaz Işıkın attığı gollerle Kalaycının elinden 2-2 ile kurtuldu. Bu sonuç İstanb ul takımını Playofa yolcu ederken kalaycıspor maça Tuğrul Cem ve özgür celikin golleriyle tutunup, Playof aşkına  saldırdı ama  2-2 yi aşamayıp evine döndü.

İSTANBULDAN  DÜŞENLERİN İKİSİ BELLİ

KÇ Sinopun  Palyofa çıkmasının ardından İstanbuldan düşecek üç takımdan ikisi belli oldu. Modafen ve Bayburt 1918 kesin düştü. 3 Takım Vefa ama ,Vefanın net olarak düşen takım olması KÇ Sinopun TF 3 çıkması ile ilintili. KÇ Sinop Playoftan TF 3 çıkan takım olursa Vefa nın Balda mücadele hikayesi devam edecek.

SAKARYADAN DÜŞENLER NETLEŞTİ

Kalaycının Playofa kalması adına Hendek dereköyün umutlu olduğu Sakarya takımlarının Bal hikayesi bitti. Kalaycıspor ve Hendekspor B alda kaldılar. Karasusporu katılımı ile Sakarya önümüzdeki sezon üç takımla yoluna devam edecek. Düşenler ise Hendek dereköy, Serdivanspor ve Kaımpaşa Birlik olarak netleşti. Kazımpaşa Birlik ve Hendek dereköy geldikleri gibi Süper lige dönüş yaptılar.

TRAKYADAN ÇERKEZKÖY DÜŞTÜ

Çorlusporun son iki haftada aldığı KÇ Sinop ve Hendekspor yenilgileriyle Playof hedefine tutunamaması Trakya’dan düşecek takımı belirledi. Buna göre  Çerkezköy’le çekişen Tekirdağspor ligte kalan Trakya takımı olurken Çerkeköy Doğanspor Bala veda eden takım oldu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!