3.Lig hayalimiz seneye kaldı.

featured

3.Lig hayalimiz seneye kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Arifiye Kalaycıspor, şampiyonluk maçında deplasmanda Küçükçekmece Sinopspor ile karşı karşıya geldi. Küçükçekmece Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan müsabakada kırmızı siyahlılar 2 kez mağlup duruma düşmesine rapmen geri dönmesini başarsada aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı.
KOVALADIK AMA !
3.Lig play-offlarına katılmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Arifiye Kalaycıspor, maçın hemen başına kalesinde golü gördü. Ev sahibi ekip 5’inci dakikada İliyaz ile öne geçti. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz bu gole 26’ıncı dakikada  Tuğrul Cem ile cevap verdi. Küçükçekmece Sinopspor 30’uncu dakikada İliyaz ile bir kez daha öne geçti. İlk dvere bu skorla öne bitti.
BAŞARA
İkinci devreye iyi başlayan Arifiye Kalaycıspor 68’de Özgür’ün nefis golüyle yeniden beraberliği yakaladı. Müsabakanın kalan bölümlerinde galibiyet için büyük mücadele sarf eden kırmızı siyahlılar aradığı golü bir türlü bulamayınca sezonu grup ikincisi olarak tamamlamak zorunda kaldı. Küçükçekmece Sinopspor ise 3.Lig için play-off oynama hakkı elde etti. Ligin tamamlanmasıyla birlikte Hendek Dereköyspor, Kazımpaşa Birlikspor ve Serdivanspor Süper Amatör Lige düştü

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!