Bal ligi 11 grupta Çorluspor Hendekte tüm hayallerine veda etti

featured

Bal ligi 11 grupta Çorluspor Hendekte tüm hayallerine veda etti

İpler KÇ Sinopun eline geçti

Bal ligi 11 grupta gecen hafta zirveden bir iddialı takım evine döndü. Daha düne kadar favori gösterilen Trakya’nın çok para harcayan takımı Çorluspor Hendekte öne geçtiği ,rakibinin 62 de on kişi kaldığı bir maçın içinden yenilgi ile çıkınca olanlar oldu. Çorlu Playof için 55 puanla devre dışı oldu.

ŞİMDİ İBRE İSTANBULA DOĞRU YOL ALDI

Çorlusporun Hendekte 2-1 yenilip devre dışı kalmasının ardından Sakarya temsilcisi Hendek Dereköyü 6-1 gibi farklı bir skorla yenen KÇ Sinopspor, tekrar 58 puanla zirveye kuruldu. KÇ Sinop lider ama rahat değil.

KALAYCI KAZANIRSA NE OLUR ?

Hendeksporun Çorluyu yenip devre dışı bıraktığı gecen hafta içinde Vefayı evinde 2-1 yenen Kalaycıspora  Playof adına bir ışık yandı. Şimdi Pazar günü İstanbul’da oynanacak olan KÇ Sinop-Kalaycı maçı içinden bir takım playofa gidecek. İlk maçı deplasmanda  1-0 Kazanan KÇ Sinop bu nedenle maça  önde çıkacak. Beraberliğin KÇ Sinop’a yeteceği  maçta Kalaycının önünde sadece bir seçenek var. Kazanmak, kazanmak ,kazanmak. Diğer sonuçlarda KÇ Sinop Playfa giden takım olacak.

KİMLER DÜŞTÜ ?

Bal ligi 11 Grupta düşenler hemen hemen netleşti. Eğer  İstanbuldan KÇ Sinop  Playoftan TFF 3 çıkarsa ,veya Sakarya’dan kalaycı Playofa kalı ve de TFF 3 çıkarsa o zaman hem İstanbul ,hem Sakarya adına düşen takımların adeti azalabilecek. Bu durumda İstanbuldan  ve Sakarya’dan 2 şer takım düşme ihtimali devreye girecek. Kalaycı başarılı olursa Hendek dereköy,KÇ Sinop başarılı olursa İstanbul’dan vefanın  ligte kalma şansı ortaya çıkacak.  Bu gün ki haliyle  İstanbul’dan Vefa ,Modafen,1918 Sinop  ,Sakarya’dan Hendek dereköy, Kazımpaşa Birlik ve  Serdivan lige veda etti. Trakya’dan  düşen takımın adı Çerkezköy oldu.

SON HAFTA PROĞRAMI

Çorlu-Hendek dereköy

Vefa –Çerkezköy

Bileçik –Bahcelievler

Tekiirdağ-Hendekspor

KÇ Sinop- Kalaycıspor .

Kazımpaşa Birlik-Modafen

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!