Arifiyede Futbol şöleni başlıyor

featured

Arifiyede Futbol şöleni başlıyor

Arifi yede 12 alt yapı ve futbol okulu takımları 26-07-2021  pazartesi bu gün itibarıyla 2007 doğumlu oyuncuların buluşacağı bir fotbol heyecanı içinde  buluşacaklar. İki grup üzerinden oynanacak olan karşılaşmalar 37 gün süreyle Arifiye Spor kompleksinde minik kramponların mücadelesine tanık olacak. Turnuvada A grubunda sapanca Akademi, Erenlerspor, sakaryaGücü, Nejat Ersin Futbol okulu, Nehir Fk, Sakaryaspor. B grubunda ise Geyvespor ,Alaağaçspor ,Tekspor, Arifiyespor,Demirspor  ve Harmanlıkspor yer alıyorlar.

GELİR ARİFİYESPORA KALACAK

Organizasyonun isim babalığını Nejat Ersin Futbol okulunun teknik sorumlusu Nejat ersinin  yaptığı, Nejat ersine  bu konuda yardımcı olan Çetin Çal ve Zafer Yıldırımın  sorumluluk üstlendiği turnuvaya katılım ücretli olacak. Turnuvaya katılacak olan takımlar katılım bedeli olarak 350 tl ödeyecek. 11 Takımın vereceği katılım bedeli Arifiyespor  alt yapısına verilecek. Bu organizasyonun bir başka özel yanı da 2007 Milli takım seçmeleri için ,Sakarya’daki bu yaş grubu oyuncularında bu konuda hazır hale getirmek ve geleceği olan gençleri ,Milli heyecanın içine ortak etmek hedefleniyor.

AÇILIŞ VURUŞUNU KARAKULLUKCU YAPACAK

26-07-2021 pazartesi Bu gün saat 16.30 da  Sapanca Akademi-Erenler maçıyla stard verecek olan  A grubu maçlarının  başlayacağı günde açılışı Arifiye Belediye Başkanı  İsmail Karakullukcu yapacak. Organizasyon öncesi  ASKF nin,Tüfad yetkililerinin yansıra Futbol İl temsilcisizinde  bu önemli günde  açılışta olmaları bekleniyor. Bu arada  minik organizasyonda  hakem olarak kısa süre önce hakemliği bırakan Arifi Sucuoğlu, Talha Yıldırım, Behlül Kocacık ile Buğra Eroğlu görev yapacaklar.

BU GÜNÜN PROĞRAMI

Arifiye komleksindeki minik heyecan A grupu maçlarıyla  stard alacak. Bu gün sahne alacak A grupu daha sonra ikinci maçlarını Perşembe günü oynayacak.  Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukcunun yapacağı sembolik başlama vuruşunun ardından minik heyecan saat 16.30 da Sapanca Akademi- Erenlerspor  maçıyla başlayacak.

GÜNÜN PROĞRAMI ( AGRUPU)

Saat 16.30  sap. Akademi –Erenler ( Hakem Talha Yıldırım)

Saat 17.45 Sakaryagücü- Nejat Ersin Fut.Okulu ( Hakem Arif Sucuoğlu)

Saat  19.00 Nehir Fk.Sakaryaspor ( Hakem Arif Sucuoğlu)

B GRUPU  Ç:ARŞAMBA

Saat 16.30 Demirspor –Alaağaçspor ( Hakem Behlul Kocacık)

Saat 17.45 Tekspor-Arifiyespor ( hakem Behlul Kocacık)

Saat 19.00 Haremanlıkspor-Geyvespor ( hakem Buğra Eroğlu )

 

Saat 16.30 Alaağaç-Harmanlık ( Hakem

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!