Bir çok kişinin aklına bile getiremediği 100.yılda onlar futbolla bu özel günü çocuklara yaşatmak istiyor

featured

Bir çok kişinin aklına bile getiremediği 100.yılda onlar futbolla bu özel günü çocuklara yaşatmak    istiyor

100.Yıl Turnuvası!

21 Haziran Adapazarı’nın Kurtuluş Günü ama bu sene öylesine güzel ve bir daha geri gelmeyecek bir özelliği var ki, o da bu yıl tam 100.Yıl kutlaması olması.

ŞAMPİYON OLMAYACAK!

Adapazarı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu anımsatan 21 Haziran’da her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyordu. Her geçen zaman bu etkinlikler kaybolmaya yüz tutarken, futbolda çok önemli bir gelişme yaşandı. Şehrimizin 4 güzide kulübü, 100.yıl anısına 10 yaş grubu için

Mini bir futbol turnuvası düzenlendi. Sakaryaspor, Harmanlıkspor, Demirspor ve Erenlerspor arasında geçecek olan bu turnuva 21 Haziran pazartesi günü Erenler Sentetik sahada oynanacak. İkiye bölünmüş ve 10 yaş grubu futbolcularının oynayacağı maçın ilki saat 17.30’da Sakaryaspor ile Harmkanlıkspor arasında oynanırken aynı saatte yan tarafında Demirspor ile Erenlerspor karşı karşıya gelecek. bu maçtan sonra ise saat 18.30’da Erenlerspor-Sakaryaspor ve Harmanrlıkspor-Demirspor maçı oynanacak. Kupa ve madalyanın olmayacağı turnuvada amaç hem 100.yılı yaşamak hem de çocuklara bu vesileyle futbol oynatabilmek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!