Akyazı iyi başladı sonunu getiremedi 1-1

featured

Süper Amatör playofta akşam seansında aynı grupta mücadele veren,birbirlerine karşı birer galibiyeti olan As Akyazıspor ile Arifiyesporun Playof hikayesi içinden beraberlik çıktı.Bahadır İleri, Ömer faruk Şahin ve Berkin Tuna hakem üçlüsünün uyumlu yönetimi eşliğinde , Erenler bir nolu sahada, As Akyazı ilk yarıda oyun üstünlüğü içine ,Samedle bir gol yükleyince sarı siyahlılar soyunma odasına 1-0 önde girdiler.

AKYAZI KAÇIRDI,ARİFİYE ATTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki kale arasında gidip gelen maçta AsAkyazıspor 51 dakikada maçı kopartacak pozisyonda ,Alağaçspordan transfer edilen Muhammed Sinan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Kürşatın ayaklarına takılınca skor 1-0 da kaldı. Macın bu dakikasından sonra iki kale arasında gidip gelen pozisyonların içinden Arifiye Emirhanın şık kafa golüyle skoru eşitledi. 1-1 Maçın geri kalan bölümünde başka gol gelmeyince karşılıklı atılan gollerle iki takım soyunma odasına 1-1 le gittiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!