Ferizli affetmedi 2-1

featured

Erenler Atatürk stadında bir nolu sahada,YunusAytekin Atabek,H.Can Yılmaz ve Ramazan çiftci hakem üçlüsünün başarılı yönetimi eşliğinde oynanan Ferizlispor-Serdivan maçında  ne olduysa ilk yarıda oldu. Ferizlispor Serdivan savunmasının akıl almaz iki hatasından 22 de Baki,23 de Sinanla bulduğu şok gollerle  2-0 öne geçti. Savunma hatasının getirisi  gollerle sarsılan Serdivanspor  geriye düştükten sonra 34 dakikada Erkanın şık kafa golüyle ikinci yarıya umut taşıdı 2-1

SERDİVAN TEK KALE

Karşılaşmanın ikinci yarısında Serdivanspor en azından bir puana uzanmak adına baskılı bir oyun sergiledi. 57 de Ferizli baskıdan kurtlup kontratağa çıktı. Sinanını karşı karşıya vuruşunu Muhammed muthiş kurytardı ve skor 2-1 de kaldı. Serdivan ablukaya aldığı Ferizli kalesinde 65 de beraberliğe çok yaklaştı. Bu dakikadaSerdiivanın tek golünü atan Erkan net gollük pozisyonda sert vurdu direkler gole geçit vermedi. Kalan dakikalarda Ferizli kalecisi Kaan Serdivan ataklarında gole geçit vermeyince ilk yarıda atılan gollerle üç puan 2-1 le Ferizlisporun oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!