Pamukova1968 den fabrikalara ve tesislere ” Bir forma dahi almadılar..!”

featured

Pamukova1968 den fabrikalara ve tesislere ” Bir forma dahi almadılar..!”

Pamukova 1968 Spor Kulübü yaptığı basın açıklamasında İlçede faaliyet gösteren fabrikaların İlçenin değeri olan Pamukova1968’e bir forma dahi almadığını söyleyip şu ifadelere yer verdi..

Pamukova 1968 Spor Kulübünden yapılan basın açıklaması şu şekilde:

Kulübümüz 2017-2018 Sakarya Amatör liginde İlçemizi basarıyla temsil etmeye devam etmektedir.
İlk yari itibariyle 11 Maçta 24 puan ile 2. Sıradadır.
Son 4 yıldır sadece kişilerin üzerinde ;Güney Sakarya’yı süper amatör ligde temsil eden takimimiz her yıl basari olarak üzerine koymaktadır.
Şehrimizin dinamiklerinin sahip çıkmamasına rağmen Sakarya süper amatör liginde her zaman basarili olan takimimiz Ak-Gıda ,Ak-Tul,Biosun,  Betra fabrikalarına sponsorluk anlamında başvurmasına rağmen bir forma dahi alamamıştır.
Bu konuyu halkımızın ve taraftarimizin bilgisine özellikle sunma ihtiyacı duyuyoruz. Pamukova Belediyesi bu yıl itibarıyla sporcularımızın ve diğer giderlerimizin yarısını karşılamıştır, buna teşekkür ederken ;bulunduğumuz konumun gereği daha fazla desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtmek isteriz.
İlçemizin Bal liginde temsil edilebilmesi için, Belediyemiz ,işadamlarımız ,sanayi kuruluşlarımızın gelinen bu basarili noktayı ileriye taşıyabilmek adına birlik beraberlik içersinde ilçesinin takımına el uzatmasını umuyoruz.
Kulübümüz 7 ocak itibariyle başlayacak 2’inci yari müsabakalarına kendi tesislerindeki antrenmanlarla devam etmektedir.
O senenin bu sene olduğunu bir kez daha belirterek ilçemizin dinamiklerinin takımına sahip çıkmasını umuyoruz.
Kamuoyuna saygılarımızla..
PAMUKOVA1968 YÖNETIM KURULU

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!