Taekwondo’nun Başarılı Sporcuları İl Müdürünü Ziyaret Etti

featured

Taekwondo’nun Başarılı Sporcuları İl Müdürünü Ziyaret Etti

Antalya’nın Belek ilçesinde Türkiye Taekwondo Federasyonunun ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Avrupa Kulüpler Şampiyonası ve 2. Minikler Avrupa Şampiyonasından sporcularımız derecelerle döndüler.

18/20 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan 35 Ülkeden 750 sporcunun katıldığı Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Arifiye Atılgan Spor Kulübü sporcuları +78 kg’da İmam Şamil CENGİZ ve +68 kg’da Emine ÇİFTÇİ Avrupa 3.’sü oldu. 21/22 Şubat 2016 tarihleri arasında yine Antalya/Belek’te yapılan Minikler Avrupa Şampiyonasında Arifiye Atılgan Spor Kulübü sporcusu 44 kg’da Asude DEMİRCİ Avrupa 2.’si olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih ÇELİKEL,sporcular ve İl antrenörü Davut CENGİZ’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, bu tür başarıların ilimiz ve ülkemiz adına çok önemli olduğunu ve daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirttiği sporcuları kutlayarak  hediyelerini takdim etti.

DSC_0020

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!