SAPANCA HAKEM KURBANI 0-1

featured

SAPANCA HAKEM KURBANI 0-1

BAL Liginde ki temsilcilerimizden Sapanca Gençlikspor, rakibe verdiği hatalı penaltı kararının daha netini Sapanca lehine vermeyince, lider Erokspor’a değil de resmen hakemlere yenildi. 0-1

HAKEM MAÇIN ÖNÜNE GEÇİNCE

Mücadeleye iyi başlayan Yeşil-Beyazlı ekibimiz sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol ararken, Cihan ve Oktay ile bulduğu önemli fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 30.dakikasında ise rakip takım oyuncusuna sert giren Mehmet ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İlk yarı 0-0 tamamlandı. Rakip kalede bir türlü aradığı golü bulamayan Yeşil-Beyazlılar’ın baskısı sonuç getirmezken, 82.dakikada maçın hakemi hatalı bir penaltı kararı verince tribünlerin büyük tepkisini çekti ve bir süre oyun durdu. Olayları polis önledi. Daha sonra topun başına geçen Oğuz attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra Sapanca Gençlik atağında ceza alanında Cihan’a yapılan sert harekete hakem penaltı değil devam kararı verince ise ortalık bir anda karıştı. Başkan Fatih Balkaya sert tepkiler nedeni ile hakem tarafından tribüne gönderilirken, tribünler hakemlere büyük tepki gösterdi.

STAD: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Kadir Özgöde*, Erhan Gündüz*, Okan Oral*

SAPANCA GENÇLİK: Miraç**, Ömer**, Celalettin**, Melih**(Arda*), Mustafa**, Berat**, Melih**, Oğuzhan**(Yavuz*), Mete**, Ulvi**, Cihan**

ANTRENÖR: Tuncay Pamuklar

EROKSPOR: Kerem**, Bilal**, Yusuf**, Oğuz**, Osman**, Coşkun**, Anıl**, Sezer**, Şakir**(Fırat*), Mehmet*, Samet*(Sadettin*)

ANTRENÖR: Bülent Özyurt

GOL: Dk.82 Oğuz (P) (Erokspor)

KIRMIZI KART: dk.30 Mehmet (Erokspor)

4 erok

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!