Pamukovalı Karateci Balkan Şampiyonu oldu..

Pamukovalı Karateci Balkan Şampiyonu oldu..

Sırbistan da yapılan Karate Balkan Şampiyonasında Pamukovalı Karateci Rabia Solak Balkan şampiyonu oldu..

Nisan ayı başında Gaziantep de düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonasında 40 kg da Türkiye Şampiyonu olan Pamukovalı Karateci Rabia Solak, Sırbistan’ın Belgrat kentinde 27-29 Nisan tarihlerinde yapılan 23’üncü Balkan Karate Şampiyonasında 40 kg minikler de finalde Bosna Hersekli rakibini yenerek Balkan Şampiyonu oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

Rabia Solak’ın Balkan Şampiyonu olması Sakarya ve Pamukova da  sevinçle karşılanırken, şampiyon sporcu Rabia Solak’ın antrenörü Ogün Tandoğan  Rabia Solak’ın başarılarını Balkan Şampiyonluğu ile taçlandırdığını ifade ederek “ Rabia, azimle çalışmayla Türk sporcusunun neleri başara bileceğini göstermiştir. Aldığı şampiyonlukla Türkiye’yi, Sakarya’yı ve Pamukovalıları gururlandırdı. Bundan sonra şampiyonluğunu, alacağı başarılı sonuçlarla taçlandıracağına inanıyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!