KARASUSPOR’UN DURUMU NE OLACAK ?

featured

KARASUSPOR’UN DURUMU NE OLACAK ?

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta İlimiz temsilcilerinden Karasuspor bunalımlı günler yaşamaya devam ediyor. Sırı kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya çıkmadı ve 3-0 Hükmen mağlup oldu. Ligin devre arasında maçlara çıkmayacağım sinyallerini veren Karasu Temsilcisi, daha sonra gençlerden oluşan kadrosu ile maçlara çıkmaya başlamıştı. Ama ne var ki geçtiğimiz hafta maça çıkmadı.

GÖZLER BAŞKAN EKŞİYE ÇEVRİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu talimatlarına göre sarı kırmızılılar bir maça daha çıkmazlarsa ligden düştükleri gibi bir de üstüne üstlük gelecek yıllarda şampiyon olsalar dahi statü gereği Bölgesel Amatör Lige alınmayacaklar. Bu durumu Başkan Yılmaz Ekşi ile görüşen Askf Genel Başkanı Yaşar Zımba bugün Karasu’ya giderek Başkan  Ekşi ve yöneticilerle görüşerek bu durumu anlattı ve gelecek için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulundular. Şimdi gözler Başkan Ekşi’ye çevrildi. Yılmaz Ekşi’nin vereceği karar doğrultusunda Karasuspor bu sezonu nasıl bitireceği konusunda yol haritasını çizecek

Karasuspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!