ZIMBA MI BOZKURT MU

featured

ASKF’DE GENEL KURUL GÜNÜ

ASKF’nin Salı günü 14.00’da gerçekleştireceği olağanüstü genel kurul öncesi iki aday Yaşar Zımba ve İslam Bozkurt çalışmalarını bitirdi ve genel kurulu beklemeye başladı..Geçtiğimiz günlerde  delegelerle bir araya gelen iki adayda seçim öncesi iddialı.

ZIMBA MI BOZKURT MU

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’nin Salı günü 14.00’da Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği olağanüstü genel kurul öncesi heyecan artmaya başladı. Mevcut Başkan Yaşar Zımba ve İslam Bozkurt’un yarışacağı genel kurulun ilk oturumunda 530 üyenin yarısından bir fazla olan 266 sayısının yakalanması gerekiyor. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise genel kurul 7 Haziran Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Ancak iki adayın da seçimin ilk oturumda yapılması için delegelere çağrıda bulunduğu belirtildi.

İKİSİ DE İDDİALI

Başkan adayları Yaşar Zımba ve İslam Bozkurt, seçimin yapılmasına kısa bir süre kala delegelerle bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Mevcut başkan Yaşar Zımba seçim konusunda iddiasını ortaya koyarken, topladığı imzalarla olağanüstü genel kurulun yapılmasında pay sahibi olan İslam Bozkurt’ta, delegelerin oylarına güvenerek başkan seçileceğine inanıyor. Her iki başkanın da önümüzdeki günlerde basınla bir araya gelerek seçimi kazanmaları durumunda gerçekleştirecekleri projeleri kamuoyuyla paylaşmaları bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!