SAKARYASPOR BASIN TOPLANTISI İSTANBUL’DA YAPILDI

featured

SAKARYASPOR YENİDEN YAPILANIYOR, SAKARYASPOR ÖZÜNE DÖNÜYOR

SAKARYASPOR BASIN TOPLANTISI İSTANBUL’DA YAPILDI

Yeşil-Siyahlı yeni yönetim göreve hızlı başladı. İlk basın toplantısının ardından Sakarya basınıyla İstanbul Zanzibar Restaurant’ta bir araya gelindi. Kulübün basın sözcüsü Erkan Pizrenli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen basın toplantısında büyük hedefler ve gelinen son nokta konuşuldu

SLOVAKYA KAMPI

Kulübün basın sözcüsü Erkan Pizrenli, basın bültenini ve sıcak samimi sohbet havasında geçen toplantıda gazetecilerle paylaştı. Pizrenli kulüp adına “2016-2017 TFF Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek takımımızın, sezona hazırlık kampının Slovakya’ya yapılması planlanmaktadır. Teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda, takımımızın kamp tarihi ve yeri netlik kazanacaktır”

KURUMSAL YAPILANMA VE HABERLEŞME YENİLENECEK

“Kulübümüz bu kapsamda, kurumsal yapılanmanın iletişim faaliyetleri bölümünde, tüm sosyal medya, internet siteyesi ve haberleşme ağının yenilenmesini planlamaktadır.

RÜSTEMLER TESİSLERİNİN YENİLENMESİ

Kulübümüzün temel taşı olan futbolcularımızın performanslarını arttırmak amacıyla, zamanlarının çoğunu geçirdikleri dinlenme ve yaşam alanları olan Rüstemler Tesislerinin modernleştirilmesi planlanmaktadır.

YENİ STADYUM AÇILIŞI

Yönetim kurulumuz tarafından yeni stadyumumuzun en kısa sürede hazır hale getirilmesi için tüm çalışmalara hızla başlanacaktır. Açılışın şehrimize ve Sakaryaspor’a yakışır şekilde görkemli bir biçimde yapılması için planlamalara başlanılmıştır.

MARKA TESCİLİ VE PATENTLİ ÜRÜNLER YENİDEN SAKARYA STOREDE OLACAK

Kulübümüzün önemli mali kaynaklarından biri olmasını planladığımız Sakarya Srore’nin ilk olarak yeni stadımızın altında açılmasını hedeflemekteyiz. Kulübümüzün marka değerini korumak ve daha ileri seviyeye taşımak amacıyla marka tescili işlemleri tamamlanmıştır. Bu şekilde tescili olmayan ürünlerin satışı ve markamızın adının izinsiz olarak kullanılmasının önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

SAKAYASPOR DERGİSİ

Kulübümüzle ilgili güncel konu ve gelişmeleri taraftarlarımızla paylaşmak amacıyla sakaryaspor dergimiz tekrar yayın hayatına başlayacaktır.

YENİ TRANSFER ÇALIŞMALARI

Bildiğiniz üzere yeni teknik direktörümüz İsmail Cem Cambaz olmuştur. Kendisinin yardımcılık görevine, halen u-19 takımımızın mevcut antrenörü olan  İsmail Öz getirilmiştir. Takımımızın kaleci antrenörlük görevine Neşet Muharremoğlu getirilmiştir.

SPORTİF DİREKTÖR

Bu konuda İsmail Gürses farklı isimlerle görüşmelere devam etmektedir. %70 olarak anlaşmaya varılan isim ise Raşit Çetiner üzerinde duruluyor.

IMG_8404 IMG_8407 IMG_8445

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!