Uğur Kobaş, Moskova’da Şef hakem..

featured

Dünya Karate federasyonu Karate 1 Premier League  turnuvası 1.2.3 Ekim tarihleri arasında Rusya’nın Moskova kentinde yapılacak.

Dünya Karate federasyonu tarafından görevlendirilen Avrupa, Dünya Karate Federasyonları Hakem Kurulu üyesi, Olimpiyat hakemi Uğur Kobaş, turnuva da sorumlu baş hakem olarak görev yapacak.

Turnuva öncesi yapılacak  Dünya Karate federasyonu Antrenör Akreditasyon ve sınavları da Uğur Kobaş tarafından yapılacak.  Turnuvaya Milli akımımız katılmıyor.

Olimpiyat hakemi Uğur Kobaş  turnuva nedeni ile yaptığı açıklamada ” Dünya’nın bir çok yerinden 380 civarında sporcu bu turnuvaya katılıyor.  Japonya, Mısır, İsviçre, Adana derken, bu hafta Moskova’dayım. 1 Ağustos tarihinden itibaren yollardayız.

Yaptığım işin bir kamu görevi olduğunu düşünüyorum. Ülkemi temsil ettiğim bu konumda görevimi en iyi şekilde yapmak için, mücadele ediyorum. Amacım, sorunsuz bir şekilde turnuvayı bitirmek istiyorum. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!