Sakaryaspor: 1 – Bodrumspor: 0

featured

Sakaryaspor, şampiyonluk yarışında ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor karşısında zorlansa da 3 puanı tek golle almayı başardı.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in dördüncü haftasında ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor’u konuk etti. Yeşil Siyahlılar bulduğu fırsatları zorlandığı müsabakada Serkan Oabaşoğlu’nun kornerden attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Temsilcimiz bu galibiyet ile puanını 8’e yükseltirken ligde şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden birine karşı avantaj yakalamış oldu.

KORNERDEN GELDİ

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde topa sahip olan Sakaryaspor, pozisyon üretmekte zorlanırken maçın ilk ciddi atağın konuk ekip Bodrumspor’dan geldi. Yeşil Beyazlılar 22’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta  Celal Dumanlı’nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan  Harun Kavaklıdere’nin vuruşunda Furkan Köse gole izin vermedi. Müsabakanın orta alan mücadelesi şeklinde geçtiği dakikalarda yeşil siyahlılar kornerden golü buldu. Sağ kanattan İrfan’ın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın arkasına seken topta Serkan Odabaşoğlu’nun vuruşu kaleci Ali Türkkan’nın bacaklarının arasında filelere gitti 1-0

TAHİR KAÇIRDI

İkinci yarıya hızlı başlayan Sakaryaspor, rakip kalede Umut Sönmez ile tehlikeli olurken bu pozisyonda savunmanın elinden dönen topta penaltı beklentilerine hakem devam kararı verdi. Yaklaşık 25 dakika durağan geçen oyunda Tahir Babaoğlu ile 69’da gole yaklaşan yeşil siyahlılar önemli bir fırsattan yararlanamadı. 74’de Savunmanın arkasına atılan topta Tahir bir kez daha kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen değerlendiremedi.

Karşılaşmanın son bölümlerinde her iki ekipte skoru değiştirmek için gayret sarf etsene başarılı olamayınca mücadele Sakaryaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonrasında yeşil siyahlı taraftarlar futbolcuları gösterdikleri mücadele nedeni ile uzun süre alkışladı.

Dk 22 Sağ kanattan gelişen Bodrumspor atağında Celal Dumanlı’nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan  Harun Kavaklıdere’nin vuruşunda Furkan Köse gole izin vermedi.

Dk 36 Sağ kanattan İrfan’ın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın arkasına seken topta Serkan Odabaşoğlu’nun vuruşu kaleci Ali Türkkan’nın bacaklarının arasında filelere gitti 1-0

Dk 46 Serkan Oabaşoğlu’nun cezası sahası önünde verdiği pasta Umut Sönmez’in sert şutu savunmanın elinden döndü. Hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.

Dk  69 Orta alanda İrfan Akgün ile başlayan Sakaryaspor atağında topla buluşan Tahir Babaoğlu ceza sahası içerisinde uygun pozisyonda bulunan İrfan ile oynamak yerine kaleye şut çekmeyi tercih edince yeşil siyahlılar önemli b ir pozisyondan yararlanamadı

Dk 74 Savunmanın arkasına atılan topta Tahir Babaoğlu bir anda kaleci ile karşı karşıya kalırken topu kontrol etmekte geç kalınca savunma araya girdi.

SAKARYASPOR-BODRUMSPOR:1-0

Stad:Sakarya Atatürk

Hakemler:Hakan Belder, Hüseyin Can, Muhammet Oğuzhan Öztaş

Sakaryaspor:Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım(Dk 75 Mustafa Yıldızaç), Onur Karakabak, Oğuz Kocabal (Dk 67 Savaş Yılmaz), Serkan Odabaşoğlu, Umut Sönmez (Dk 86 Kadir Ari), İrfan Akgün (Dk 75 Ömer Bozan), Onur Ramazan Toprak,  Ali Özgün (Dk 67 Tahir Babaoğlu)

T.Direktör:Ercüment Coşkundere

Bodrumspor:Ali Türkan, Süleyman Damar, Samet Yalçın, Harun Kavaklıdere (Dk 82 Habib Biçer), Omar İmeri, Süleyman Güneş (Dk 46 Oğuzhan Doğan), Üzeyir Ergün(Dk 46 Burhan Eşer), Onur Akbay, Celal Dumanlı (Dk 65 Cenk Şen ), Bahadır Erol, Halil İbrahim Sevinç (Dk 65 Erkan Değişmez)

T.Direktör:Tahsin Tam

Goller: Dk 36 Serkan Odabaşoğlu (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!