U 18 lerde Bekirpaşa ve Tekspordan sonra üçüncü takımında adı belli oldu. Harmanlık üç oldu 1-0

featured

U 18 lerde Bekirpaşa ve Tekspordan sonra üçüncü takımında adı belli oldu.

Harmanlık üç oldu 1-0

Alt yapı yaş gruplarında U18 lerde Sakarya’yı dışarıda temsil edecek takımın adı çarşamba günü Erenler 2 nolu sahada oynanan Harmanlıkspor- Sakarya Caddesi maçının ardından belli oldu. Daha önce Bekirpaşanın lider, Teksporun ikinci olarak Türkiye şampiyonası vizesi aldığı bu yaş grubunda son finalist takım çarşamba günü belli oldu.

HARMANLIK ÜÇ OLDU

Çarşamba günü Erenler Atatürk iki nolu sahada Harmanlıkspor ile Sakarya Caddesinin mücadelesinde ilk yarı karşılıklı pozisyonlar eşliğinde 0-0 berabere bitti. Tayfun Güz, Önder Demir , Levent Toz üçlüsünün kusursuz yönetimi eşliğinde maçın ikinci yarısında Harmanlıkspor etkilibaşladı.48 dakika oynanırken oyuna ikinci yarıda giren Taha attı Harmanlıkspor 1-0 öne geçti.  Golden sonra harmanlıkspor farkı dahada açacak pozisyonlar üretirken, Sakarya Caddesi yenilgiden kurtulmak adına pozisyon üretemeyince ikinci ayrının başında atıla tek golle Harmanlıkspor üçüncü takım olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

.DERECEYAPAN TAKIMLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Erenlerde oynanan üçüncü takımı belirleyecek olan müsabaka sona erince ASKF derece yapan takımlara Madalya ve Kupa töreni düzenledi.  kupa törenine yansırken, ödül töreninde Erenler belediye Başkanı Rahmi Şengül, ve onun yanındaki yetkililer Kupa törenine katkı sundular. Futbol İl temsilcisi Tezcan demirin kısa konuşmasının ardından, ASKF Başkanı yaşar Zımba takımları, teknik adamları ve aileleri kutlayıp, Sakarya’daki başarılarını dışarıya taşımalarını isteyen konuşmasının ardından ,Erenler Belediye Başkanı ve 31 Martta tekrar aday gösterilen Rahmi  Şengül’de derece yapan takımları kutlayan bir konuşma yaptı.

TEBRİK ETTİ

Başkan Rahmi Şengül, “Lig şampiyonu Çaybaşıbekirpaşaspor’u, lig ikincisi Sakarya Tekspor’u ve lig üçüncüsü Harmanlıkspor’u gönülden kutluyor, şehrimizi, güzel Sakarya’mızı temsil edecek 3 takımımıza başarılar diliyorum” dedi

MADALYA VE KUPA TÖRENİ İZLERİ

İkinci Tekspora Kupa sı Protokolde yer alalar tarafından verildi. Harmanlıksporun kupasını ise Erenler Halk Eğitim müdürü Ali Çakır, Erenler gençlik Spor müdürü Özcan Çelikten beraber verdiler. Madalya takma töreninde İl Temsilçisi Tezcan demir,Askf başkanı  yaşar Zınba  ve Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül  katılımcı takım sporcularına teknik damlara ödüllerini verdiler. Şampiyon Bekirpaşa antrenörüne madalyası Erenler Belediye Başkanı tarafından takılırken, rahmi şengül ayrıca harmanlıkspor alt yapı antrenörü Gürcan Alkanada madalya taktı. Günün sonu tüm takımların ortaklaşa verdikleri resimle son buldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!