Sportif54.com

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Diğer Sporlar » Dinçer ağanın ağır misafirleri Ağalığı noktalamıştı

Dinçer ağanın ağır misafirleri Ağalığı noktalamıştı

Yayınlanma:
ABONE OL
Dinçer ağanın ağır misafirleri  Ağalığı noktalamıştı

Dinçer ağanın ağır misafirleri

Ağalığı noktalamıştı

Uzun yıllar Söğütlü yağlı güreş ağalığı yaptıktan sonra bu yıl ağalığı noktalayan iş insanı, opel araç servisi sahibi Dinçer Özcan Kırkpınar baş cazgırlarından Sebahattin Erdoğan, Bülent Tura, Osman Çayır ve arkadaşlarını ağırladı.

Marka yemekleri yediler

Minder ve Er meydanının eski güreşçisi Meşhur Yeni Cami Islama Köftecisi Bahattin Aydın’ın iş yerinde buluşan Er meydanı gönül daşları Bahattin ustanın bizzat hazırladığı Sakarya markası Islama Köfte, Piyaz ve Kaymaklı kabak tatlısı yediler, çayırlardaki anılarını tazelediler.

Dinçer Ağa paylaşım yaptı

Yağlı güreş sevdalısı Dinçer Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Değerli Kırkpınar baş cazgırları, dostlarım Sebahattin Erdoğan, Bülent Tura (Pele) Osman Çayır ziyaretime geldiler, misafirim oldular. Beni mutlu ettiler  kendilerine teşekkür ediyorum. Ağalığı bıraktık ama dostlarımızı bırakmadık.”  ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler