Turgutluspor Sakaryaspor:0-0

featured

Lider Sakaryaspor, rakiplerin laybettiği haftada puan farkını açma fırsatını değerlendiremedi. Temsilcimiz, Turgutluspor deplasmanında 0-0 berabere kalırken 7 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 16’ncı haftasında Turgutluspor deplasmanında mücadele etti. Rakiplerin puan kaybettiği haftada yeşil-siyahlı ekibimiz Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldı ve puan farkını açma fırsatından yararlanamadı. Karşılaşmada üstünlük golü için önemli pozisyonlar bulan Sakaryaspor, bu pozisyonları değerlendirmedi ve ligde 7 maçlık galibiyet serisine son verdi. 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturan yeşil-siyahlılar Manisa’da istediğini alamadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.61: Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Hurşit Taşçı çapraz pozisyonda ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Ozan kurtardı. Dönen topu Tahir tamamlamak istedi. Onun şutunu çizgi üzerinde savuna çıkardı.

Dk.52: Turgutluspor’un atağında ceza sahasına giren Mutlu Aksu sol çaprazdan sert bir şutla kaleyi yokladı. Furkan bu pozisyonda topu kornere güçlükle çeldi.

Dk.48: Ev sahibi takım gole bir kez daha yaklaştı… Burak Osman’ın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Mutlu’nun kafa vuruşunu kaleci Furkan direğin dibinden son anda çeldi.

MAÇTA İLK YARI 0-0 sona erdi… 

Dk. 34: Turgutluspor bir kez daha etkili geldi. Sağ kanattan Burak Osman’ın yaptığı ortaya ceza sahası içinde Mutlu Aksu kafayı vurdu. MEşin yuvarlak az farkla auta gitti.

Dk. 36: Turgutluspor’un ani atağında topla buluşan Mutlu cezas sahasına girerek vuruşunu yaptı kaleci Furkan gole izin vermedi.

Dk. 29: Sakaryaspor bu dakikada iki önemli pozsiyondan yaralalnamadı. Tahir Babaoğlu 29’da iki pozisyonda kaleciyi geçemedi.

Dk.25: Ev sahibi takım tehlikeli geldi. Marvin Sinan’ın vuruşunda top az farkla auta gitti
Dk.7: Oğuz Yıldırım’ın ortasına Tahir Babaoğlu vurdu top auta gitti.

Stat: Turgutlu 7 Eylül

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Arif Dilmeç, Kerem İlitangil

Turgutluspor: Ozan Oruç, Utku Gök, Özgür Özdemir, Sinan Büyüksakarya, Hamit Kulya, Hakan Turan, Emre Keskin, Serhat Kot, Osman Gençal, Mutlu Doğan, Sarper Çağlar

T.Direktör: Atilla Gerin

Sakaryaspor: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Ömer Bozan, Hurşit Taşçı, Ozan Sol ve Tahir Babaoğlu

T.Direktör: Ercümend Coşkundere

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!