Sakarya’dan Eskişehire selam getirdiler.

featured

Sakarya’dan Eskişehire selam getirdiler. 

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ASKF Başkanı Yaşar Zımba,   Avrupa, Dünya Karate  federasyonları hakem kurulu üyesi, Olimpiyat hakemi Uğur Kobaş, Hemşerimiz Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ı ziyaret etti.

Ziyaret ile birlikte Kaya, Zımba ve Kobaş, Yaman Ağırlar’a Sakarya’lıların selamını ileterek, başarılı dileklerini ilettiler. 

Sakarya’dan gelenleri Eskişehir İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar’ın ev sahipliğinde, Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Eskişehir ASKF Başkanı Sadri Atam, Karate milli takımlar eski teknik direktörü Erkan Taşbaşı karşıladı. 

ASKF Başkanı Yaşar Zımba  yaptığı açıklamada “Bitlis ve Eskişehir’de başarılı çalışmalara imza atan hemşerimiz Yaman Ağırlar’ı, başarıları ile Sakarya’lıların gönlünde taht kuran İl Emniyet Müdürümüz Fatih  Kaya ile birlikte ziyaret ettik. 

Her iki Emniyet Müdürümüz ile gurur duyuyoruz. Yaptığı çalışmalar, Babacan tavırlar ile Sakarya halkı tarafından sevilen Sakarya Emniyet müdürümüzde artık bizim hemşehrimiz.

Yaman Müdürümüz ise Sakarya’nın değerlerinden. İnşaAllah iki müdürümüzü de daha büyük makamlarda yada illerde görmek nasip olur. 

Her iki müdürüme de başarılar dileriz. Sakarya olarak yanlarındayız. 

Değerlerine sahip çıkan Sakarya olmak dileği ile, Eskişehirde bizlere ile ilgilenen herkese teşekkür ederim. Dedi..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!